Založ si blog

Portrét Šimečkovho progresívneho „teroristu“

Dajte si do vyhľadávača meno Robert Milhaly a máte ho pred sebou. Nebudem nosiť drevo do lesa a nebudem tu reprodukovať nosatú a vlasatú tvár tohto bitkára. Na internete je séria jeho fotografií v akcii. V akcii ? Áno, v akcii lebo tento aktivista Progresívneho Slovenska je stále v akcii.

-V akej akcii ? Urobíte si o tom sami názor, keď tie zábery na rôzne pouličné výtržnosti, neprístojnosti na verejných priestranstvách, potýčky s políciou /v časoch pred nástupom čaputovcov a vallovcov do funkcií/, konflikty s inak zmýšľajúcimi občanmi, násilnosti hraničiace so zastrašovaním a teda s terorizmom …uvidíte.

Mihályho špecialita je priama fyzická konfrontácia s inak zmýšľajúcimi občanmi. Rád navštevuje ich úradne povolené demonštrácie a provokuje tam plagátmi, zástavami, púšťaním rušivých hlukov cez špeciálne silné reproduktory, hulákaním do megafónu a pod. To je však len začiatok jeho exhibície. Nasleduje hlavné číslo-priama konfrontácia s inak zmýšľajúcimi demonštrantmi, -oplzlé nadávanie, štuchanie, sácanie, mikanie…a neraz, -ako naposledy pred mestským divadlom P.O.Hviezdoslava aj fackanie. Preferovaním terčom pre tohto mladého pána je fyzická inzultácia a zrážanie k zemi starších občanov, ktorí sú vo veku jeho starých rodičov. Medzi nimi je hrdina, medzi nimi jeho pravačka nájde najskôr svoj cieľ. Medzi nimi má istotu, že nenarazí na odpor a že vzbudí to, čo je pre TERORISTOV príznačné, – strach občanov a obavy občanov o svoje zdravie.

Na internete sa dozviete, že Mihályho aktivity sú blízke ideológii Progresívneho Slovenska. Sú tam informácie, že Mihály svojim soft terorizmom Progresívne Slovensko priamo podporuje. Neviem, nemám dôkazy o tom, že soft terorista Mihály dostáva príkazy k akciám priamo od predstaviteľov Progresívneho Slovenska. No faktom je, že ideovo sa akcie Mihályho s programom a proklamáciami Šimečkovho PS pozoruhodne zhodujú.

Zaujímavé je to, odkiaľ berú Mihály a jeho kamoši na svoje živobytie peniaze. Zaujímavé je, odkiaľ berú plat. Zaujímavé je, kto financuje ich „bojovú“ výstroj, reproduktory, megafóny, honoráre pre obhajcov, náklady na dopravné prostriedky, podpornú medializáciu, propagačné materiály a pod. Čudné je, že pri tom množstve investigatívnych novinárov, vždy pripravených rýpať do súkromia opozičných politikov alebo opozične naladených verejných osobností sa nenájde nikto, kto by sa o financovanie soft terorizmu mladého pána Mihályho zaujímal. Zaujímavý nezáujem…

Mihály predstavuje druhú, menej usmievavú tvár slniečkárstva. Po event. víťazstve Progresívneho Slovenska a potom čo sa bejby Šimečka zmocní vlády nad Slovenskom sa na verejnosti vynorí veľa týpkov s ráznejšími metódami presadzovania liberálnych hodnôt. Nebuú už len maľovať Slavín ukrajinskými farbami, nebudú už iba písať na múry cirkevných budov hanlivé proti-kresťanské heslá. Progresívni Šimečkovi soft teroristi sa vynoria z podzemia a začnú formovať čosi ako slovenskú verziu ukrajinského Pravého sektora. Ba možno aj čosi ako slovenskú verziu banderovských fašistických bojových oddielov typu „Azov“.

-No a tí najusilovnejší, ako je napr. aj mladý pán Mihály, budú poverení verejnými funkciami -tak ako dostal Vallov „nočný primátor“ a hlavný ordner slniečkárskych orgií na Pohode Martin Kráľovič funkciu štátneho tajomníka ministra vnútra, – de facto výkonného ministra vnútra súčasnej progresívnej vlády Čaputovej, Odora, – a vlastne už aj bejby Šimečku.

Po prípadnom víťazstve fašizujúceho Progresívneho Slovenska sa pouličný výtržník Mihály možno stane funkcionárom bezpečnostných zložiek – a začne -ako každý cap, čo sa stal záhradníkom, – naháňať po uliciach inak zmýšľajúcich občanov už len za to, že sa nepoklonili zástave homosexuálov a banderovcov na Úrade vlády. Lebo o tom, že dúhové a banderovské zástavy budú viať na šimečkovskom Úrade vlády /ak sa Slováci zbláznia a zvolia si 30.9. Šimečkovo Progresívne Slovensko/ nemám žiadne, ale absolútne žiadne pochybnosti.

…“a tiež atentát na predsedu vlády“

14.06.2024

Tento skromný vetný prílepok venovala odchádzajúca prezidentka Slovenskej republiky najbeštiálnejšiemu politického zločinu, aký sa kedy stal v novodobej slovenskej histórii. Prezidentkin prílepok bol k čomusi, čo nemalo a nemá s politickým atentátom žiadnu politickú relevanciu. Ide tu o prílepok k pripomienke útoku mladého človeka / indoktrinovaného vplyvmi zo [...]

Strýko George vybaví: z Mgr. Čaputovej profesorka – alebo príležitostná STAND-UPistka ?

13.06.2024

Tak sme sa konečne dozvedeli, kam bude odložená pani Zuzana Čaputová. Svoje ďalšie uplatnenie minimálne na 15 rokov /toľko jej chýba do dôchodku/ vraj nájde v akademickej sfére. -Uľavilo sa mi, -mohlo to byť aj horšie… Onedlho budeme svedkami úkazu, aký sa pro-západne orientovaným politikom mimo služby /napr. I. Radičovej/ stáva pomerne často. Budeme svedkami [...]

Prečo nebola Čaputová na rozlúčkovej návšteve v Budapešti ?

12.06.2024

Čaputová to má, chvalabohu už pomaly za sebou. Už len dva dni. Teším sa, že odíde, nebola to totiž prezidentka podľa môjho gusta. Mal som pocit, že mi ako občanovi Slovenskej republiky robí zle kde a kedy môže. Ale treba jej uznať, – robila a robí to konzekventne. Prakticky až do posledného dňa svojho pobytu v Grassalkovichovom paláci. Čaputová je momentálne na [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 440
Celková čítanosť: 2057320x
Priemerná čítanosť článkov: 4676x

Autor blogu

Kategórie