Založ si blog

Obyčajný fašizmus pod ochranou Čaputovej a Vallových progresívnych policajtov

Som rád, že pán bloger Fabian podrobnejšie popísal svoje zážitky z napadnutia pokojného zhromaždenia matičiarov pred DPOH fašistami z LGBTI komunity a aktivistami Progresívneho Slovenska. Bolo to presne tak, ako to pán Fabián popisuje a ako je to znázornené na videách, ktoré k blogu priložil. Zážitkovo sa s jeho názormi a pocitmi plne stotožňujem.

Dovoľujem si dodať iba pár politologických postrehov. Po prvé, to čím sa fašizoidný progresívny primátor Vallo prezentuje, to už prekračuje medze bežnej názorovej konfrontácie a pomaly ale iste prerastá do čohosi ako občianska vojna. V nej majú Vallovi fašizujúci progresívni, lgbti-aktivisti na svojej strane ozbrojenú mestskú políciu, ktorá sa nerozpakuje predstaviteľov zákonom povoleného zhromaždenia vytláčať -bez ohľadu na ich vek a na to, že sú to teda zákonom chránené osoby -aj pomocou fyzického násilia. Iba preto, že žiadajú postih provokatérov, ktorí prišli míting rozbiť nepovolenými výtržnosťami. A čo je ešte horšie, fašizoidné živly progresívcov, homosexuálov a banderovcov sa pri svojich fyzických útokoch voči ľuďom o 40-60 rokov starším môžu oprieť aj o zložky štátnej polície, podriadenej v konečnom dôsledku prezidentke Čaputovej. Nestačí, že pokojných vlasteneckých starcov napádajú vyžratí mladíci z fašizoidnej LGBTI-komunity a liberálfašistického Progresívneho Slovenska. Vallo a Čaputová /v zastúpení svojho chránenca Hamrana/ na nich -neozbrojených civilov, -ešte pošlú aj ozbrojených svalnáčov v uniformách.

Po druhé, to čo si „naše“ slovenské médiá dovoľujú o zhromaždení Matice a vlasteneckých aktivistov klamať, to je už priame podnecovanie progresívcov a aktivistov ideológie LGBTI k ďalšej, azda ešte brutálnejšej forme zastrašovania. Čo bude nasledovať ? Masaker, pri ktorom mladí progresívci zmlátia vlasteneckých Bratislavčanov do bezvedomia ? Tragédia, ktorú nedajbože mnoho starších národniarov neprežije ? Akú hrôzu na slovenských patriotov aktivisti Progresívneho Slovenska ešte chystajú ?

Po tretie, prerieknutie extrémistickej asociálnej političky zo SASKY A.Zemanovej o zbytočnosti dôchodcov, návrhy vedúcich politikov Progresívneho Slovenska Hellebrandta a Kišša na likvidáciu sociálnych istôt, trinástych dôchodkov a zníženie penzií – to je zrejme iba vrchol ľadovca, ktorý sa po event. víťazstve gaunerov bijúcich ľudí vo veku ich starých rodičov-po víťazstve PS, chystá bejby Šimečka a spol. rozšíriť po celom Slovensku. To je iba vrchol skazy, aká tu na každého čo len trochu slovensky cítiaceho človeka čaká.

Slovenky, Slováci-sestry a bratia – zastavme tento liberálny dúhovo-hnedý mor, ktorý sa chystá zlikvidovať všetko slovenské. Zastavme ich bratia, -tak ako sa spieva v našej /progresívcami tak nenávidenej/ slovenskej hymne. Zastavme ich konfrontačné pokusy skôr ako prerastú do horúcich a krvavých foriem akejsi občianskej vojny. Pokojnými zhromaždeniami povedzme pánovi Vallovi, pani Čaputovej, pánovi Šimečkovi : NO PASARÁN. Progresívni fašisti – na Slovensku neprejdete !

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1983807x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie