Založ si blog

Portrét Šimečkovho progresívneho „teroristu“

Dajte si do vyhľadávača meno Robert Milhaly a máte ho pred sebou. Nebudem nosiť drevo do lesa a nebudem tu reprodukovať nosatú a vlasatú tvár tohto bitkára. Na internete je séria jeho fotografií v akcii. V akcii ? Áno, v akcii lebo tento aktivista Progresívneho Slovenska je stále v akcii.

-V akej akcii ? Urobíte si o tom sami názor, keď tie zábery na rôzne pouličné výtržnosti, neprístojnosti na verejných priestranstvách, potýčky s políciou /v časoch pred nástupom čaputovcov a vallovcov do funkcií/, konflikty s inak zmýšľajúcimi občanmi, násilnosti hraničiace so zastrašovaním a teda s terorizmom …uvidíte.

Mihályho špecialita je priama fyzická konfrontácia s inak zmýšľajúcimi občanmi. Rád navštevuje ich úradne povolené demonštrácie a provokuje tam plagátmi, zástavami, púšťaním rušivých hlukov cez špeciálne silné reproduktory, hulákaním do megafónu a pod. To je však len začiatok jeho exhibície. Nasleduje hlavné číslo-priama konfrontácia s inak zmýšľajúcimi demonštrantmi, -oplzlé nadávanie, štuchanie, sácanie, mikanie…a neraz, -ako naposledy pred mestským divadlom P.O.Hviezdoslava aj fackanie. Preferovaním terčom pre tohto mladého pána je fyzická inzultácia a zrážanie k zemi starších občanov, ktorí sú vo veku jeho starých rodičov. Medzi nimi je hrdina, medzi nimi jeho pravačka nájde najskôr svoj cieľ. Medzi nimi má istotu, že nenarazí na odpor a že vzbudí to, čo je pre TERORISTOV príznačné, – strach občanov a obavy občanov o svoje zdravie.

Na internete sa dozviete, že Mihályho aktivity sú blízke ideológii Progresívneho Slovenska. Sú tam informácie, že Mihály svojim soft terorizmom Progresívne Slovensko priamo podporuje. Neviem, nemám dôkazy o tom, že soft terorista Mihály dostáva príkazy k akciám priamo od predstaviteľov Progresívneho Slovenska. No faktom je, že ideovo sa akcie Mihályho s programom a proklamáciami Šimečkovho PS pozoruhodne zhodujú.

Zaujímavé je to, odkiaľ berú Mihály a jeho kamoši na svoje živobytie peniaze. Zaujímavé je, odkiaľ berú plat. Zaujímavé je, kto financuje ich „bojovú“ výstroj, reproduktory, megafóny, honoráre pre obhajcov, náklady na dopravné prostriedky, podpornú medializáciu, propagačné materiály a pod. Čudné je, že pri tom množstve investigatívnych novinárov, vždy pripravených rýpať do súkromia opozičných politikov alebo opozične naladených verejných osobností sa nenájde nikto, kto by sa o financovanie soft terorizmu mladého pána Mihályho zaujímal. Zaujímavý nezáujem…

Mihály predstavuje druhú, menej usmievavú tvár slniečkárstva. Po event. víťazstve Progresívneho Slovenska a potom čo sa bejby Šimečka zmocní vlády nad Slovenskom sa na verejnosti vynorí veľa týpkov s ráznejšími metódami presadzovania liberálnych hodnôt. Nebuú už len maľovať Slavín ukrajinskými farbami, nebudú už iba písať na múry cirkevných budov hanlivé proti-kresťanské heslá. Progresívni Šimečkovi soft teroristi sa vynoria z podzemia a začnú formovať čosi ako slovenskú verziu ukrajinského Pravého sektora. Ba možno aj čosi ako slovenskú verziu banderovských fašistických bojových oddielov typu „Azov“.

-No a tí najusilovnejší, ako je napr. aj mladý pán Mihály, budú poverení verejnými funkciami -tak ako dostal Vallov „nočný primátor“ a hlavný ordner slniečkárskych orgií na Pohode Martin Kráľovič funkciu štátneho tajomníka ministra vnútra, – de facto výkonného ministra vnútra súčasnej progresívnej vlády Čaputovej, Odora, – a vlastne už aj bejby Šimečku.

Po prípadnom víťazstve fašizujúceho Progresívneho Slovenska sa pouličný výtržník Mihály možno stane funkcionárom bezpečnostných zložiek – a začne -ako každý cap, čo sa stal záhradníkom, – naháňať po uliciach inak zmýšľajúcich občanov už len za to, že sa nepoklonili zástave homosexuálov a banderovcov na Úrade vlády. Lebo o tom, že dúhové a banderovské zástavy budú viať na šimečkovskom Úrade vlády /ak sa Slováci zbláznia a zvolia si 30.9. Šimečkovo Progresívne Slovensko/ nemám žiadne, ale absolútne žiadne pochybnosti.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 22:18

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1983722x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie