Založ si blog

Ukrajina slová Fica nepoprela: ďalej bude transportovať ruský plyn, ak to SR zaplatí Kyjevu a nie Moskve

Redaktori našich médiá /vrátane Pravdy/ sú dosť málo chápaví. Buď je to problém „chápacích“ schopností alebo je to problém chcenia. Neviem. No výsledok je rovnaký.

Fico včera oznámil, že Kyjev bude ďalej ochotný prepravovať ruský plyn aj na Slovensko. Nie však tak, že za plyn zaplatíme Rusom a Rusi za prepravuje zaplatia Ukrajine. Takto nie, Ukrajina totiž už priamy obchodný styk s RF odmieta. Bude to zložitejšie ale pre príživníkov z Kyjeva finančne zaujímavejšie. Po novom záujemca teda aj SR si kúpi pôvodom ruský plyn od kohokoľvek. Tento plyn pôjde potom do ukrajinských zásobníkov a odtiaľ si ho záujemca teda aj SR bude môcť kúpiť a dopraviť plynovodom z Ukrajiny napr. do SR. SR bude takto za skládku plynu a jeho transport platiť Kyjevu a nie Moskve. – No jednoducho, banderovský kšeft ako vyšitý. Korupčné eldorádo pre všetkých, kto s plynom v Kyjeve príde do styku.

-Titulok, podľa ktorého akože Kyjev vyvracia slová Fica je LŽIVÝ. Po prvé, Fico len zopakoval, čo mu Šmigaľ o plyne povedal. A že to teraz Kyjev popiera, -no veď to je pre Kyjev typické. Napr. aj dnes Kyjev najprv oslavuje zostrelenie ruského lietadla ako ukrajinské víťazstvo, potom to ale zmaže a poprie -lebo sa Zelenskij a jeho banda dozvedeli, že v lietadle leteli ich vlastní vojaci…Veriť Kyjevu, veriť banderovcom -to je ešte väčšia naivita ako veriť mame rómskeho delikventa zo spišskej osady. Po druhé, Ficova informácia je vecne správna, – Ukrajinci sú ďalej ochotní voziť nám ruský plyn, no chcú, aby sme zaň platili im, – Ukrajincom, – a nie Moskve.

Polo-kvalifikovaní novinári sa včerajším neúspechom v honbe za pristihnutím Fica pri „lži“ zdá sa nedali znechutiť. Pokúsili sa o lov na Fica aj dnes. A zase neúspešne. Zase sa zhovadili oni, novinári, – a nie Fico. Zase sa ukázali ako nekompetentní robiť prácu, ktorú robia. Mňa však mrzí, že sa na lov dali nahovoriť aj „novinári“ z Pravdy. To je mrzuté.

To je mrzuté azda ešte viac ako zákrok cenzora, čo odstránil z blogoviska Pravdy včerajší článok o spoločnom PROGRESÍVNOM PACHU, ktorým už verejne smrdia nielen Čaputová a Šimečka, ale aj Čaputovej odor. Pardón, – Čaputovej Odor. Odor Lajos alias Ľudovít. Lajos či Ľudovít – mindegy: smrad je to rovnaký.

Ta3: Králova moderátorská vyváženosť „v ťahu“

19.06.2024

Včera ma pán moderátor Král z ta3 veľmi sklamal. Považoval som ho spolu s Bielikom za jednookého kráľa medzi slepými moderátormi Slovenska. No po včerajšku má toto renomé u mňa riadne naštrbené. Včerajší „súboj“ zástupcov SaS /Kolíková, Krupa/ a zástupcov Smeru /Gašpar, Gluck/ neviedol Král férovo. Opozičnej SaS dal okato viac priestoru /62%/, Krupovi a [...]

Policajný štát podľa Kolíkovej

18.06.2024

Oddnes to znovu začína. Znovu budú pochody a demonštrácie opozície proti vláde. Kolíková sa preto znovu dostáva do varu, do svojho obvyklého symptomatického švungu. Dnes na TB strany SaS pani doktorka práv oznámila, že sa momentom prijatia „lex atentát“ stane POLICAJNÝM ŠTÁTOM. Doposiaľ som si myslel, že policajný štát charakterizuje vláda polície, vláda [...]

Nielen nadávky ale aj klamstvá – stand-up humor z dielne Denníka N pokračuje

16.06.2024

Denník N uverejnil správu, že SR ani tretia agentúra – Moody´s nezhoršila rating. Ponechala nám A2, . „no s negatívnym výhľadom“. Normálny človek by si myslel, že nám agentúra rating ponechala ale výhľad zhoršila. Ono je to však inak, – agentúra nám nechala presne taký rating i presne taký výhľad, ako sme mali – teda A2 s negatívnym [...]

Polícia / Kontrola /

Rekord roka: Za volantom nafúkal 4,2 promile. Šoférovi od Košíc hrozí rok basy

22.06.2024 11:50

Policajná hliadka 37-ročného vodiča zastavila a kontrolovala v obci Bukovec v okrese Košice-okolie.

monolit

Ďalší záhadný monolit uprostred púšte. Polícia v Nevade ho rýchlo odstránila

22.06.2024 11:15

Ide o pokračovanie série takých prípadov, ktoré zatiaľ zostávajú nevysvetlené.

blesk. búrka

Búrky, krúpy, vetrisko. Počasie potrápi Slovensko, meteorológovia vydali výstrahy

22.06.2024 11:03

SHMÚ upozorňuje aj na možnosť vzniku materiálnych škôd.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 443
Celková čítanosť: 2068387x
Priemerná čítanosť článkov: 4669x

Autor blogu

Kategórie