Založ si blog

Dolinková-verejný nepriateľ číslo 1 !

Podľa „našich“ novinárov /samozrejme napospol protislovenských/ je dnes v piatok verejným nepriateľom číslo jedna ministerka zdravotníctva Dolinková. Kritika jej fotografie s novorodencom zaplavili všetky naše celoplošné televízie. Samozrejme s poriadne šťavnatou kritikou. Novinári nekritizovali primárku, ktorá bola za Dolinkovej konanie zodpovedná, ani jej PR manažérku ale priamo Dolinkovú-doktorku práv. Prečo ? Pretože je členkou ľavicovej a národnej vlády R.Fica. A to je ten ozajstný zločin, – nie fotenie sa s novorodencom, ale členstvo vo Ficovej vláde. – To je príčina odporného mediálneho LYNČA, to je dôvod novinárskej HYSTÉRIE. To je ten ohavný, zločin, to je to gigantické fúúj, ktoré dnes z „našich televízií“ vybehlo do obývačiek väčšiny Slovákov a Sloveniek. Do domácností všetkých, čo dnes večerné spravodajstvo sledovali.

Druhou najpopulárnejšou správou „našich“ protivládnych a protislovenských novinárov boli dnes zábery z parlamentu. Nie zábery informujúce o podstate diania, ale zábery dvoch bláznov v tričkách s urážlivými nápismi na P.Pellegriniho, najväčšieho favorita blížiacich sa prezidentských volieb. Idiotské tričká dvoch parlamentných bláznov – to bolo to najdôležitejšie, čo „naše“ celoplošné televízie zaujalo. Redaktori JOJky, markízy, ta3, RTVS, boli z Matovičovho a Pročkovho trička celí paff a urobili z toho hlavnú udalosť v slovenskom parlamente. Nuž, svedčí to o ich kvalifikovanosti. intelekte a morálnych spôsobilostiach pre výkon žurnalistickej profesie.

„Naši“ novinári, najmä televízni a rozhlasoví. – si deň čo deň koledujú o poriadnu čistku. Samozrejme zákonnú a férovú, ale poriadnu. Monitoring ich práce si zo dňa vyžaduje silnejší a silnejší žalúdok.

Nedá sa inak, ale musím konštatovať, že zo dňa na deň je spravodajstvo „našich“ televízií stále väčší a väčší hnus.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1983309x
Priemerná čítanosť článkov: 4689x

Autor blogu

Kategórie