Založ si blog

Čaputová i Odor páchnu rovnako – smradom PS

Vykľulo sa šidlo z vreca. Táraniny o tom, že sme tu mali 7-8 mesiacov nadstranícku nezávislú vládu úradníkov či dokonca vraj vládu odborníkov dnes definitívne skončili na hnojisku dejín. Slovensko malo vlani 7-8 mesiacov v skutočnosti tvrdo stranícky režim. Jednofarebný režim. Režim podľa progresívno-liberálnej ideológie PS. Čaputová z PS vymenovala Odora z PS. Ako je to možné ? Ako je možné, že prezidentku z liberálneho Progresívneho Slovenska nikto nevyvažoval ? Ako je možné, že v režime neboli prítomné vzájomné brzdy a protiváhy ?

Brzdy a protiváhy boli pritom počas 7 mesačného bačovania progresívcov naozaj potrebné. PS skoncipovala štátny rozpočet, ktorý rátal s takmer úplnou likvidáciou sociálnej sféry, so znižovaním dôchodkov, so zrušením sociálnych príplatkov, s odstránením bezplatného školstva a zdravotníctva. V krutej vláde Progresívneho Slovenska nebol nikto, kto by po zemetrasení navštívil Východné Slovensko. Nebol v nej nikto, kto by riešil neľudské podmienky v reedukačných zariadeniach, nikto kto by riešil vysoké ceny potravín, nikto kto by ponúkol kompenzácie za raketový rast cien plynu a energií či úrokov na hypotékach.

Je do do neba volajúca drzosť, keď po 7-8 mesiacoch vlády Progresívneho Slovenska kritizuje katastrofálnu ekonomickú a sociálnu situáciu na Slovensku práve Progresívne Slovensko. Je nehoráznosť, že sa za veci, ktoré vláda Progresívneho Slovenska spôsobila, snaží Progresívne Slovensko viniť novú vládu. Vládu, ktorá dostala dôveru pred dvoma mesiacmi.

Odor urobil coming out. Priznal farbu. Priznal, že smrdí rovnako ako Čaputová a Šimečka. Nečudo, veď všetci traja pochádzajú z jednej a tej istej vlčej svorky. Dnes sa k progresívnej vlčej svorke pridal aj ďalší predátor-bratislavský primátor Vallo. Podľa neho je predseda slovenskej vlády cynik a úbožiak. Prečo ? Pravdepodobne preto, že na rozdiel od Čaputovej, Šimečku, Odora a Valla nejde predsedovi vlády Ficovi o európske hodnoty liberálnej demokracie a progresivizmu ale len a len o hodnoty slovenské. Len preto, že ľavicovej a národnej vláde SR ide pod jeho vedením len a len o Slovensko.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1983481x
Priemerná čítanosť článkov: 4689x

Autor blogu

Kategórie