Založ si blog

Novinári, neklamte

Nie všetci. No mnohí z vás, najmä z tzv. mienkotvorných médií-prosím neklamte.

Nie je pravda, že SNS navrhla voľbu prezidenta v NRSR. Ide len o úvahu dr. Danka /vcelku správnu, ale to je iná vec/, nie o oficiálny názor SNS ako takej.

Nie je pravda, že trinásty starobný dôchodok cca 606 eur nedostanú na budúci rok všetci starobní dôchodcovia. Dostanú ho. Iná vec je, že dôchodok v tejto výške nedostanú poberatelia invalidných dôchodkov, vdovských a vdoveckých dôchodkov, predčasných dôchodkov a pod. Týmto poberateľom však ani minister Tomáš, ani nikto relevantný z vlády SR trinásty dôchodok vo výške 606 eur nikdy nesľuboval.

Nie je pravda, že predseda SNS alebo minister Taraba vyjadrili nespokojnosť s obsahom PVV a pohrozili event. až odchodom z koalície. Naopak, dr. Danko novinárom oznámil, že zbytočne intrigujú a že sa im funkčnú jednotu vládnej koalície Smer+Hlas+SNS nepodarí narušiť.

Nie je pravda, že GP Žilinka je slepý podporovateľ politiky súčasnej vládnej koalície. Dnes sa pridal na stranu kritikov nezákonných postupov pri vyšetrovaní čurillovcov. Dokázal tak, že sa riadi zásadou „padni komu padni“ zákonmi SR.

Nie je pravda, že zosnulý exminister Schwarzenberg mal vrúcny vzťah k Slovensku a Slovákom. Bol to čechoslovakista, úplnú svojbytnosť slovenského národa neuznával. V čase zápasu za obnovu samostatnosti SR /1990-1993/ zastával postoje proti samostatnej SR a konal proti tomu, aby bola vyhlásená samostatná a nezávislá Slovenská republika. O mŕtvych len dobre, ale klamať sa ani o nich nesmie.

Nie je pravda, že Slovákov zaujíma v PVV hlavne to, prečo sa časť textu PVV písala na počítači JUDr-Kataríny SZ. a prečo sa predčasne skončila výstava k LGBTI. Nie, toto zaujíma iba polovzdelancov zo slniečkárskej a adolescentnej bubliny a klebetnejšiu časť novinárskej obce. Normálnych Slovákov zaujíma, čo vláda urobí, aby sme sa mali lepšie a cítili pokojnejšie a bezpečnejšie.

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008734x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie