Založ si blog

Novinári /niektorí/, hanbite sa !

Súčasná vláda ešte nemá za sebou ani len hlasovanie o dôvere v NRSR a nadržané protivládne médiá v ruka v ruke s fanaticky protivládnymi politikmi už idú robiť protivládnu demonštráciu. Neprekáža im, že dnes uverejnený prieskum verejnej mienky víťazstvo súčasnej vládnej koalície nad súčasnou opozíciou nielen potvrdzuje ale ešte aj zvýrazňuje. Nenávisť a zloba im nedovoľuje pozrieť sa pravde do očí.

A tak, ako sme toho boli svedkami pred 2020, v časoch hysterickej kuciakiády, tak aj dnes sa propagácie protivládnej demonštrácie chopili všetky možné mienkotvorné médiá. Markíza, JOJ, RTVS, ta3 a takmer všetky rádiá už oddnes do momentu konania pouličnej demonštrácie omieľajú čas a miesto jej konania. – Aký to rozdiel oproti demonštráciám súčasných vládnych donedávna opozičných strán a občianskych iniciatív proti Matovičovi, Hegerovi či Čaputovej. Ľudové zhromaždenia proti nim boli prísne utajené. Ak sa konali, ľudia sa o nich museli dozvedieť z alternatívnych médií alebo sociálnych sietí. Aj keď na nich boli tisíce a tisíce demonštrantov, nekonali sa z nich nielen živé prenosy, ale ani spravodajské šoty.

Aký to rozdiel oproti tomu, čo sa chystá v týchto dňoch na demonštráciu proti „Ficovi“. Pripravujú sa reportéri, štáby, technika. To bude zase mediálnych klamstiev a manipulácie. To bude proti-slovenských nechutností. Hnus.

-Takto to však donekonečna ísť nemôže. Najprv RTVS a potom aj súkromné médiá by mali čo najskôr dostať zákonný rámec na propagovanie pouličných protivládnych aktivít. Mali by sa prijať pravidlá férovej informovanosti občanov SR o aktivitách vládnych i opozične naladených priaznivcov. Čím skôr tieto zákonné normy ministerstvo kultúry pripraví, tým lepšie.

Lebo Slováci majú už dosť dvojakého metra, prekrúcania a ohýbania pravdy. Slováci si zaslúžia spravodlivé informovanie. Už včera bolo neskoro.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

Zuzana Dolinková, Ide o pravdu

Dolinková v Ide o pravdu: Pri Rázsochách sa roky neurobilo nič. Kritizujú tí, ktorí to mohli pohnúť

04.05.2024 10:00

Kde bude stáť nová nemocnica v Bratislave - na Rázsochách či v Ružinove? Návrh pôjde čoskoro do vlády, uviedla ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková.

Ruské školstvo / vzdelávanie / Rusko /

V Novosibirsku končí škola, ktorej vedenie bolo proti vojne na Ukrajine

04.05.2024 09:32

Novokolledž bola jediná vyššia odborná škola v Rusku, ktorá fungovala podľa západného modelu.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1983994x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie