Založ si blog

Boris Kollár dnes zase zradil sám seba a chce oklamať Slovákov

Boris Kollár je diplomaticky zručný politik. „Diplomacii“ sa učil v prostredí mafie. Bezpochyby bol úspešný žiak, lebo aj keď sa mafiáni okolo neho vzájomne strieľali, umierali, – on prežil. Navyše ešte aj pri nich zbohatol. Podstatou mafiánskej techniky Borisa Kollára je ľúbivé rokovanie s každým a zmena názorov nieže zo dňa na deň ale z hodiny na hodinu, ba možno z minúty na minútu. Borisa Kollára nikdy za jeho výroky nechváľte, lebo ak sa vám páčilo, čo povedal včera, dnes už hovorí čosi úplne iné vy by ste mu možno miesto pochvaly túžili nakopať zadok.

Poďme však konkrétne k veci. V deň pádu vlády, ba aj na druhý deň po nej bol Boris Kollár na tisíc percent za predčasné voľby. ODMIETAL AKÚKOĽVEK PODPORU NEJAKEJ REKONŠTROVANEJ VLÁDE E.HEGERA, NEJAKEJ NOVEJ 76-KE. Či už s Matovičom alebo bez neho. No dnes -aká to premena, – hovorí niečo úplne ale úplne iné. V debatnej relácii RTVS sa Kollár „preriekol“, že OLaNO a SaS mu ponúkajú rekonštruovanú vládu, zrejme bez Matoviča, Mikulca a Karasa, v ktorej by mala mať zastúpenie aj Sme rodina. Teda Heger a Sulík ponúkajú Kollárovi účasť v novej 76-ke !!! A čo na na to Kollár ? Nuž v štýle mafiánskeho diplomata oznámil, že sa na tie Hegerove a Sulíkove návrhy POZRIE a že sa potom uvidí. Čiže po slovensky povedané, Kollár nám oznámil, že na ním donedávna tak tvrdo presadzované predčasné voľby cez parlamentnú 90-ku už zabudol. A dal prednosť 15 mesiacom dobre plateného predĺženého vládnutia v hrôzovláde OLaNO a SaS.

Boris Kollár samozrejme tento svoj názorový kotrmelec neprizná. Bude ho skrývať za „mafiánsku diplomatickú rétoriku“. Napríklad za to, že v záujme schválenia štátneho rozpočtu a chudákov ľudí, čo by bez rekonštruovanej vlády museli platiť obrovské sumy za plyn a elektrinu, v záujme platov pre lekárov, učiteľov a pomoci pre dôchodcov – podporiť 76-ku chtiac-nechtiac musí. Že sa v záujme slovenského ubiedeného ľudu musí obetovať. A tak sa chudáčik úbohý, rozhodne ďalej sedieť v kresle predsedu parlamentu a „prinúti“ svojich ministrov ďalej držať pod zadkom ministerské stoličky. Boris Kollár teda mení názor, lebo je ťažkým dobrákom a ľudomilom. Nie kvôli predĺženiu svojej moci, niéééé, -všetko urobií len v záujme ľudu, ktorý on sám ako je známe, berie ako svoju vlastnú rodinu, ako svoj hárem…

To, že Boris Kollár obetuje právo ľudu zvoliť si v predčasných nových voľbách novú vládu, to samozrejme vo svojej „mafiánskej diplomacii“ zručne zahovorí. Opozičné strany ako Smer a Hlas, ktoré na predčasných voľbách trvajú a triky s rozpočtom na 2023 odmietajú, Kollár náznakovo obviní z neľudskosti a amorálnosti. Lebo veď ak aj oni-opozičníci za vládny rozpočet nezahlasujú, spôsobia prostým ľuďom brutálne platby za energie a lekárom a učiteľom nedovolia zvýšenie miezd. – No fúj, tie neľudské, asociálne sociálnodemokratické strany, fúúúj ten hnusný Smer a Hlas….

Nepochybujem, že „mafiánske diplomatické“ táraniny a pseudologické zdôvodnenia zmeny postojov Borisa Kollára k predčasným voľbám pár slováčikov krumplipapáčikov oklamú. Verím však, že väčšinu slovenského národa neošialia. A že táto väčšina urobí po zrade Borisa Kollára a podlých trikoch Richarda Sulíka a Eduarda Hegera jedinú správnu vec. – Že 21,januára pôjde na referendum. A predčasné voľby si na Kollárovi, Hegerovi, Sulíkovi, Remišovej a Čaputovej vydupe ! Áno, tvrdo ale spravodlivo a legitímne vydupe !

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984501x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie