Založ si blog

Obetovaním Matoviča chcú Slovákom zapchať ústa !

Spasiteľský komplex, ktorým trpí Igor Matovič, v najbližších dňoch asi konečne dosiahne svoje naplnenie. Prozápadný liberálno-populistický zlepenec chystá národu vianočný darček. Na upokojenie svojho pokračujúceho vládnutia ponúkne Slovákom hlavu Matoviča. Igor Matovič sa tak má stať baránkom božím, ktorý sníme z jeho spoluvládcov, -tých čo spolu s ním nastúpili po voľbách v 2020, – všetky hriechy sveta.

Za všetko, čo bolo na činoch hrôzovlády OLaNO-Sme rodina-SaS-Za ľudí zlé, bude oficiálne zodpovedný Matovič. Možno tak trochu aj Mikulec a Krajči, no predovšetkým Matovič. Matovič bude zodpovedný za covid, za vysoké ceny energií, za genocídny rast potravín, za nedostatky v zdravotníctve, školstve, súdnictve, za vydrancované rozpočty miest a obcí, za čudné aktivity polície a OČTK, za rozvrátenú kultúru a vymierajúce pôvodné slovenské umenie, za holoruby a orgie developerov v národných parkoch, za slimačie tempo výstavby diaľnic, za to, že nemáme letectvo a tanky /lebo sme ich darovali banderovcom/, za zlyhania v oblasti informatizácie, problémové čerpanie eurofondov, za pokles investovania, za odsúdenie dôchodcov a sociálne odkázaných na pomalú smrť hladom a chladom, za katastrofálne výsledky v športe…

Hrozné hriechy. Prežije Matovič tieto ťažké obvinenia ? Vysoko pravdepodobne ÁNO. Prežije a prenesie sa cez to s eleganciou „trnafského selláka“.

Presunom z vlády do parlamentu sa Matovič vracia na svoju materskú parlamentnú pôdu. Na dosky divadla, kde toho toľko navyvádzal. Do prostredia, ktoré ho inšpirovalo k nezabudnuteľným kreáciám, etudám, performancom.

Matovič sa oslobodením spod jarma ministerských povinností znovu dostane do umeleckej formy. Získa čas na na prípravu svojich „názorných pomôcok“, plagátikov, tričiek, balónikov, a pod. No predovšetkým získa čas na prípravu predvolebnej kampane. Lebo aj keď sa liberálnom, progresívcom a populistom podarí odsunúť voľby až na február 2024, aj tak sa v druhej polovici roka 2023, teda asi o 5-6 mesiacov začne neľútostná predvolebná kampaň. Matovič do nej vstúpi opäť v obľúbenej póze „opozičníka“ tvrdo útočiaceho na korupciu tých „čo tu 12 rokov vládli“ ale trochu rýpajúceho aj do tých, čo budú vládnuť po ňom a budú chcieť zneuctiť a znivočiť jeho skvelé nápady.

Matovič ako správny baránok boží zabezpečí „rekonštruovanej“ vláde Hegera, Kollára a Remišovej / s podporou Sulíka/, – nevinnosť. Ako už hodinu po vyslovení nedôvery vyhlásil Heger, „všetko sa začne odznovu“. Na voňavej, hriechmi minulosti neznečistenej zelenej lúke. Baránok-vykupiteľ z Trnavy zabezpečí rekonštruovanej vláde beztrestnosť. Matovič jej zabezpečí alibi.

-No pozor, -Matovič ako správny spasiteľ po pár hodinách klinickej smrti využije timeout a ušetrenú silu. A v správny čas „vstane z mŕtvych“. Sekta plná nových posíl a nových apoštolov, začne znovu v predvolebnom období hlásať pravdy o dejinotvornom poslaní Svätého Igora. Noví kariéristi sa zhŕknu pod zástavou OĽaNO a zopár z nich naozaj aj prenikne na vysnívané miesta v novom parlamente. Noví matovičkári tak Igorovi zabezpečia dostatok roztlieskavačiek pri jeho staronových politických exhibíciách.

Slováci nebojte sa. Matovič možno odíde , aby umožnil Hegerovi, Kollárovi, Remišovej a Sulíkovi vytvoriť novú 76-ku, aby spriechodnil novú Hegerovu vládu. No odíde iba preto, aby sa vrátil. Aby sa vrátil v pravý čas, pred voľbami, ako Napoleon z Elby. Ako rytier bez viny a hany. S vreckami plnými šokujúcich odhalení o svojich dobiedzavých politických súperoch.

– Matovič je a bude na Slovensku na veky vekov. Lebo vyrastá zo závistlivých, pomstivých a nenávistných dušičiek niektorých našich spoluobčanov. – Oni Matoviča tak potrebujú, že keby napokon Matovič aj nebol, – museli by si ho vymyslieť.

Ľudkovia, nebojte sa, Matovič tu bude navždy. Nebojte sa, -dobre bude.

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1960419x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie