Založ si blog

Boris Kollár dnes zase zradil sám seba a chce oklamať Slovákov

Boris Kollár je diplomaticky zručný politik. „Diplomacii“ sa učil v prostredí mafie. Bezpochyby bol úspešný žiak, lebo aj keď sa mafiáni okolo neho vzájomne strieľali, umierali, – on prežil. Navyše ešte aj pri nich zbohatol. Podstatou mafiánskej techniky Borisa Kollára je ľúbivé rokovanie s každým a zmena názorov nieže zo dňa na deň ale z hodiny na hodinu, ba možno z minúty na minútu. Borisa Kollára nikdy za jeho výroky nechváľte, lebo ak sa vám páčilo, čo povedal včera, dnes už hovorí čosi úplne iné vy by ste mu možno miesto pochvaly túžili nakopať zadok.

Poďme však konkrétne k veci. V deň pádu vlády, ba aj na druhý deň po nej bol Boris Kollár na tisíc percent za predčasné voľby. ODMIETAL AKÚKOĽVEK PODPORU NEJAKEJ REKONŠTROVANEJ VLÁDE E.HEGERA, NEJAKEJ NOVEJ 76-KE. Či už s Matovičom alebo bez neho. No dnes -aká to premena, – hovorí niečo úplne ale úplne iné. V debatnej relácii RTVS sa Kollár „preriekol“, že OLaNO a SaS mu ponúkajú rekonštruovanú vládu, zrejme bez Matoviča, Mikulca a Karasa, v ktorej by mala mať zastúpenie aj Sme rodina. Teda Heger a Sulík ponúkajú Kollárovi účasť v novej 76-ke !!! A čo na na to Kollár ? Nuž v štýle mafiánskeho diplomata oznámil, že sa na tie Hegerove a Sulíkove návrhy POZRIE a že sa potom uvidí. Čiže po slovensky povedané, Kollár nám oznámil, že na ním donedávna tak tvrdo presadzované predčasné voľby cez parlamentnú 90-ku už zabudol. A dal prednosť 15 mesiacom dobre plateného predĺženého vládnutia v hrôzovláde OLaNO a SaS.

Boris Kollár samozrejme tento svoj názorový kotrmelec neprizná. Bude ho skrývať za „mafiánsku diplomatickú rétoriku“. Napríklad za to, že v záujme schválenia štátneho rozpočtu a chudákov ľudí, čo by bez rekonštruovanej vlády museli platiť obrovské sumy za plyn a elektrinu, v záujme platov pre lekárov, učiteľov a pomoci pre dôchodcov – podporiť 76-ku chtiac-nechtiac musí. Že sa v záujme slovenského ubiedeného ľudu musí obetovať. A tak sa chudáčik úbohý, rozhodne ďalej sedieť v kresle predsedu parlamentu a „prinúti“ svojich ministrov ďalej držať pod zadkom ministerské stoličky. Boris Kollár teda mení názor, lebo je ťažkým dobrákom a ľudomilom. Nie kvôli predĺženiu svojej moci, niéééé, -všetko urobií len v záujme ľudu, ktorý on sám ako je známe, berie ako svoju vlastnú rodinu, ako svoj hárem…

To, že Boris Kollár obetuje právo ľudu zvoliť si v predčasných nových voľbách novú vládu, to samozrejme vo svojej „mafiánskej diplomacii“ zručne zahovorí. Opozičné strany ako Smer a Hlas, ktoré na predčasných voľbách trvajú a triky s rozpočtom na 2023 odmietajú, Kollár náznakovo obviní z neľudskosti a amorálnosti. Lebo veď ak aj oni-opozičníci za vládny rozpočet nezahlasujú, spôsobia prostým ľuďom brutálne platby za energie a lekárom a učiteľom nedovolia zvýšenie miezd. – No fúj, tie neľudské, asociálne sociálnodemokratické strany, fúúúj ten hnusný Smer a Hlas….

Nepochybujem, že „mafiánske diplomatické“ táraniny a pseudologické zdôvodnenia zmeny postojov Borisa Kollára k predčasným voľbám pár slováčikov krumplipapáčikov oklamú. Verím však, že väčšinu slovenského národa neošialia. A že táto väčšina urobí po zrade Borisa Kollára a podlých trikoch Richarda Sulíka a Eduarda Hegera jedinú správnu vec. – Že 21,januára pôjde na referendum. A predčasné voľby si na Kollárovi, Hegerovi, Sulíkovi, Remišovej a Čaputovej vydupe ! Áno, tvrdo ale spravodlivo a legitímne vydupe !

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1965580x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie