Založ si blog

Čarnogurský ! Konečne sa zobudilo aj autentické KDH !

Iba stručne. Veľmi ma potešilo dnes publikované vyhlásenie otcov-zakladateľov KDH o odmietnutí voľby progresívneho liberála Korčoka za prezidenta SR. O príprave takéhoto vyhlásenia sa v zákulisí veľa hovorilo. Popravde, čakalo sa na to, kým sa Jánovi Čarnogurskému, pánom Klepáčovi, Oberhauserovi, Tirpákovi, Andrášovi, Kuzmovi, Smatanovi a Kuzmovi pridajú aj ďalší. Medzi nimi Palko, Hrušovský, Šimko, Fígel a ďalší. Tieto osobnosti napokon zvolili pozíciu sympatizantov, nie priamych signatárov výzvy.

Čarnogurský a ostatní signatári vo výzve varujú pred katastrofou, ktorou bude spolupráca súčasného vedenia KDH /popravde skôr LKDH = liberálneho KDH/ s bezbrehými liberálmi okolo Grohlinga a neokomunistickými progresívcami okolo Šimečku najmladšieho. Nejde totiž iba o hroziacu spoluvinu KDH pri voľbe kozmopolitu Korčoka za prezidenta SR. Ide o čosi oveľa širšie. O likvidáciu posvätnej historickej stratégie KDH – spojenia kresťanskej a národniarskej ideológie. – Ideológie vlastnej stoličky a vlastnej európskej hviezdičky pre svojbytné Slovensko.

Verte-neverte, v okruhu signatárov sa povráva, že sa liberálni „kresťania“ zmocnili smerovania KDH v zmysle starého známeho „cherchez la femme“. Liberalizácia a progresivizácia KDH sa začala zväzkom M.Majerského s M.Lexmannovou, dlhodobo známou „kresťanskou“ liberálkou. Po nej začali do vedenia prenikať ostatní „mladí kresťania“ ako Karas, Hajko, Holečková, Čaučík…

Bude zaujímavé zistiť, koľko skutočných kresťanov-katolíkov zvolí za prezidenta neopohanského luterána, Ivana Korčoka. Bude zaujímavé poznať, koľko katolíkov z Oravy, z Kysúc, zo Spiša a Šariša sa dá ošialiť slobodomurárom, sťaby odchovaným výcvikovými kurzami v bruselskej lóži.

Bude zaujímavé presvedčiť sa o tom, ako veľmi už KDH stratilo pôvodného ducha katolicizmu a národniarstva a ako veľmi sa liberálom a progresívcom podarilo znefunkčniť autentické srdce slovenského kresťanstva.

V týchto voľbách nepôjde iba o luteránskeho Korčoka. Pôjde aj o bytie a nebytie KDH.

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

Atentát na Fica optikou Moskvy a Kyjeva

15.05.2024

Atentátu na premiéra Fica sa dnes venuje prakticky celý svet. Pozrime sa na to, ako vec posudzujú v Moskve a v Kyjeve. Obaja prezidenti-Putin i Zelenskij atentát odsúdili. Zelenskij zamudroval, že násilie na politikovi susedného štátu nepatrí do civilizovanej Európy. Putin okrem odsúdenia nehanebného činu pridal i charakteristiku R.Fica ako mimoriadne mužného, smelého a [...]

Opozičníci – rešpektujte výsledky volieb a zalezte

15.05.2024

-Toto dnes povedal na adresu opozičných politikov a médií podpredseda parlamentu A.Danko. – Opozícia však miesto toho od momentu atentátu na premiéra robí pravý opak. Miesto mlčania sa predvádza falošnými taráninami v médiách. Farizejsky vyzýva na zastavenie nepriateľstva a násilia vládnu koalíciu – teda obete svojich agresívnych útokov. Celá vláda SR je [...]

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Ararat Mirzoyan, Džejhun Bajramov, arménsko, azerbajdžan

Arménsko a Azerbajdžan sa dohodli na sporných úsekoch spoločnej hranice

16.05.2024 18:50

Cieľom dohody je vytýčenie hranice na sporných úsekoch s "právne platnou medzirepublikovou hranicou, ktorá existovala v Sovietskom zväze v čase jeho rozpadu.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 428
Celková čítanosť: 2003488x
Priemerná čítanosť článkov: 4681x

Autor blogu

Kategórie