Založ si blog

Maďari jednoznačne podporujú Pellegriniho

Správu, ktorá je aj na fleškách Pravdy týmto miniblogom iba zvýrazňujem. Robím tak preto, lebo najmä redaktori RTVS potrebujú veci navnímať aspoň 10 krát, aby si to, čo je pre nich politicky nepríjemné, všimli. Dôkazom je aj dnešná spravodajská motanica na STV1, Podľa nej vraj Harabin nemá jednozančný postoj k tomu, či podporí Pellegriniho alebo Korčoka. Predstavte si to, redaktorka si myslí, že Harabin, úhlavný nepriateľ NATO nie si je istý či nepodporí Korčoka, fanatického fanúšika NATO.

Moderátori RTVS budú dnes viesť diskusiu Pellegriniho a Korčoka. Dávam im do pozornosti, aby sa už nestrápňovali „nejasnosťou“ okolo maďarskej podpory Pellegriniho. Milí moderátori Jančkárová a Makara-oznamujem vám, že podľa dnešného oficiálneho rozhodnutia predsedníctva Szovetségu 11 z 12 členov predsedníctva vyjadrilo podporu prezidentskému kandidátovi PETROVI PELLEGRINIMU.

-Ešte raz, milí priatelia- Maďari zo Szovetségu jednoznačne podporujú Petra Pellegriniho. Ešte raz – Maďari podporujú Petra Pellegriniho !

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1978327x
Priemerná čítanosť článkov: 4688x

Autor blogu

Kategórie