Založ si blog

Národniarsky volič podľa Harabina vie, čo má robiť

Harabin vyzval novinárov, aby nepodceňovali schopnosti národniarskeho voliča. Národniarsky volič vie, čo má v druhom kole prezidentských volieb robiť.

„Moji voliči sú inteligentní ľudia a vedia, čo je na PROSPECH SLOVENSKA. Vedia čo je potrebné pre zachovanie existencie Slovenska, pre zachovanie SUVERENITY, aby Slovensko nebolo vtiahnuté do vojny.“

Harabin vyslovil hneď po zverejnení výsledkov volieb radosť, že Slovensko bude mať prezidenta, čo na Ukrajinu nepošle ani náboj. Podľa Harabina jeho voliči nechcú, aby Slovensko dodávalo zbrane na Ukrajinu.

Harabin proklamoval, že je veľká šanca, aby Slovensko malo po druhom kole prezidenta, čo je za zvrchovanú, samostatnú a suverénnu Slovenskú republiku.

Pripomínam, že P.Pellegrini má spolu s hlasmi Š.Harabina spolu 834 718 + 264 579 = 1 099 297 hlasov. To je o dosť viac ako 958 393 hlasov pre I.Korčoka. Rozdiel v prospech pronárodného kandidáta predstavuje 131 tisíc hlasov. Dobrých hlasov statočných a inteligentných Slovákov. Slovákov, ktorí vedia, čo majú o dva týždne, v druhom kole prezidentských volieb urobiť.

Nedeľné politické perličky od pani Cigánikovej a néniky Magdy Vásáryovej.

12.05.2024

Tri tradičné nedeľné debaty na mejnstrímových televíziách zaujali kultivovanosťou iba v jednom prípade – v prípade besedy Tomáša s Majerským na RTVS. Morder-átorka Jančkárová ju napriek zjavnej snahe nedokázala pokaziť. Zvyšné dve diskusie sa blížili skôr ku komediálnemu žánru. Dovoľte podeliť sa aspoň o dve humoristické perličky od dvoch [...]

„2.sv.vojnu vyhrali USA a Ukrajina“

09.05.2024

Tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierre včera na TK uviedla , že 2.sv.vojnu vyhrali Američania a Ukrajinci, ktorí spolu bojovali proti Stalinovi. Americká predstaviteľka zdôraznila, že Spojené štáty a ich ukrajinskí spojenci spoločne bojovali proti totalitným režimom Stalina a Hitlera. Karine Jean-Pierre prehlásila: „Hoci je Berlin teraz našim spojencom, [...]

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Kuznecov

Začína sa čistka generálov? Po zosadení Šojguho zatkli šéfkádrováka ministerstva obrany

14.05.2024 07:25

Kukláči násilne vnikli do vily generála Kuznecova, vytiahli ho z postele a aj s manželkou odviedli na výsluch.

kolóna, Zvolen

Dlhé kolóny vo Zvolene sú pre šoférov skúškou nervov. Oprava mosta tam potrvá do októbra

14.05.2024 07:00

Práce ešte len odštartovali, no šoférom už teraz „tečú“ nervy. Pri pomyslení, že to potrvá celé mesiace, sa chytajú za hlavu.

Zuzana Dolinková, Martina Šimkovičová

Hlasovací trojboj: Ministerky odvolávanie ustoja, osud FPU je spečatený. Hlas ustúpil, SNS si musí dávať pozor

14.05.2024 06:00

Podľa politológ síce leží zodpovednosť v prípade FPU na pleciach SNS, no ak si pri riadení fondu nedá pozor, môžu tu vzniknúť podobné podozrenia z klientelizmu a netransparentnosti ako v minulosti.

Furia, dron, Ukrajina

Západ nevyrába to, čo Kyjev potrebuje. Ukrajina takto nemusí prežiť, varuje analytik

14.05.2024 06:00

Rusom na ukrajinskom fronte fungujú kĺzavé bomby aj systémy elektromagnetického boja. Ich nasadenie vysvetlil vojenský analytik Gustav Gressel.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 425
Celková čítanosť: 1997989x
Priemerná čítanosť článkov: 4701x

Autor blogu

Kategórie