Založ si blog

„Oslobodiť Kočnera a Zsuzsovú – veď oni nevraždili -to Marček !“

Čudujem sa, že sa na tomto portáli neobjavil článok s touto požiadavkou. Lebo veď články, podľa ktorých údajní „islamisti“ biedni koziari z Tadžikistanu,- sú jediní a definitívni páchatelia 150 vrážd v hale Crocus sa tu len tak množia. Zlí Rusi vraj hľadajú za tadžickými islamistami stále nejakú „ukrajinskú stopu“. Stále vraj konšpirujú, hoci jedna tajná služba už dvakrát prezentovala slaboduchý kompilát tzv.Islamského štátu streamovaný vraj priamo pri vraždení. /Čo síce nič nedokazuje, ale vraj aj tak niečo dokazuje/.

Zákerní Rusi stále tvrdia, že vrahovia nemohli byť skutoční ideologickí islamisti, lebo nepoznajú korán, dokonca ani len heslo „Allahu Akbar“. Rusi tvrdia, že biedni otrhaní Tadžikovia museli mať odkiaľsi moderné zbrane /vrátane plameňometov/, museli mať za sebou kohosi, kto im dal hotovostnú zálohu na konečný honorár pol milióna rubľov na osobu. Rusi nie a nie uveriť, že únikovú cestu na Ukrajinu a „dieru v plote“ na hraniciach si tadžickí úbožiaci nevybavili sami. Rusi stále len konšpirujú a konšpirujú. Stále tvrdia, že „islamistickej“ bunke Tadžikov poskytla výzbroj a výcvik ukrajinská SBU resp. GRU, že jej dala vražednú objednávku a vyplatila zálohu.

Rusi sú v prípade vrahov z haly Crocus takí istí čudáci, ako Slováci, čo v prípade vraždy Janka a Martinky neustále hľadajú za vražedným aktom vo Veľkej Mači širšie sprisahanie. Ani Slováci sa ktovie prečo nechcú uspokojiť s faktom, že vraždil M.Marček a basta. Marček spolu so šoférom T.Szabóom vraždili preto, lebo sa im ksicht Jana Kuciaka nepozdával. Nepáčila sa im ani ženská tvárička Maritny Kušnírovej. Marčekovi sa Janko a Martinka nepáčili a tak ich odbachol. Punktum. Koniec. Načo ďalšie špekulácie o sprostredkovateľovi vraždy, o finálnom objednávateľovi vraždy, o možnom prvotnom objednávateľovi vraždy, či dokonca o politickom pozadí za tým všetkým !? Načo sú všetky tie konšpirácie ? Komu prospievajú ?

Navrhujem uzatvoriť oba prípady raz a navždy. 150 Rusov v hale Crocus zastrelili 4 tadžickí Islamisti. J.Kuciaka a M.Kušnírovú odstrelili 2 slovenskí lotri /Marček a Szabó/. Ukrajinské SBU a GRU s tým nič nemajú – rovnako ako so streľbou v Mači nič nemá Andruskó, Zsuzsová a Kočner. Ešte raz punktum. Basta !

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 421
Celková čítanosť: 1969595x
Priemerná čítanosť článkov: 4678x

Autor blogu

Kategórie