Založ si blog

Prečo Korčok a Kubiš taja, že sú/nie sú homosexuáli ?

Prečo Korčok tají, že je/nie je homosexuál ? Prečo na túto otázku vôbec nereaguje Kubiš ?

A ako je to v tomto smere s Čaputovou ?

A ako je to so Šimečkom, Grohlingom a Kolíkovou ?

Toto sú bytostne dôležité otázky pre ďalší život Slovákov. O otázke prečo Pellegrini tají, že je /nie je homosexuál ani nehovoriac. V Pravde to veľmi dobre vedia. Preto ponechali kolegovi novinárovi s nickom „pavolsokol“ taký veľký priestor na svojej titulke.

Už sa teším na zajtra, aby som sa od „pavolsokol“ dozvedel o pánovi Pellegrinim zase niečo pikantné a pritom mimoriadne závažné. Dúfajme, že „pavolsokol“-ovi euro-inšpirácia nevyprchala a že mu redakčná múza neprestane slúžiť až do definitívneho skončenia druhého kola prezidentských volieb.

PS: Viete, prečo sú diplomati s vysokou postavou ako Korčok/Kubiš, Lajčák…/ u pánov v Bruseli takí obľúbení ? Pretože pri tej svojej výške majú pred bruselskými pánmi nekonečne dlhotrvajúci úklon. Sú pri ňom skoro takí impozantní ako rameno na žitnoostrovskej vahadlovej studni.

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1975462x
Priemerná čítanosť článkov: 4681x

Autor blogu

Kategórie