Založ si blog

Šimečka, Čaputová, Valášek – horíte dnes od hanby?

Ak ste z domu slušne vychovaní, mali by ste. A s vami by mali horieť všetci tí podvodníci z médií, pseudoanalytici, kvázipublicisti, komentátori, samozvaní experti a politológovia, no a všetci opoziční politici, čo včera tvrdili, že

  • Fico straší Slovákov zapojením armád zo štátov EU/NATO do vojny proti Rusku,
  • Fico si vymýšľa, lebo Macron a spol. o vyslaní svojich vojakov na Ukrajinu neuvažujú,
  • Fico zase doma robí protivojnové ramená, no keď príde do Paríža, skrotne ako anjelik a Macronovi odsúhlasí všetko, čo mu tento predloží na podpis.

Macron na záverečnej tlačovej besede potvrdil, že vo všetkých týchto bodoch Fico neklamal, nekonšpiroval, nevymýšľal, -že Fico hovoril o témach na konferenciu v Paríži len čistú pravdu.

Po prvé, Macron sám potvrdil diskusiu na tému vyslania vojakov EU/NATO na Ukrajinu. Macron potvrdil, že sa tento jeho vojnový nápad nedostal do záverov stretnutia, lebo nezískal u účastníkov všeobecnú podporu. Macron si neodpustil poznámku, že ak sa situácia na fronte ďalej zhorší a víťazstvo Ruska bude zrejmé, potom sa Francúzsko, Poľsko a i. ku tomuto svojmu zločineckému návrhu vrátia.

Po druhé, Macron v jednej z prvých otázok na TB potvrdil, že najaktívnejším človekom pri blokovaní návrhu poslať vojakov EU/NATO na Ukrajinu bol Robert Fico. Macron takto potvrdil, že Fico hovoril v Paríži od slova do slova to isté, čo hovoril a hovorí aj doma, pred slovenským publikom.

Po tretie, Macron naznačil, že sa SR neodklonila ani o milimeter od embarga na armádny vývoz munície a zbraní na Ukrajinu. Export slovenských výrobcov munície a zbraní bude pokračovať, no aj keď ide o výrobcov z majetkovou účasťou štátu, ide o komerčné dodávky bez ingerencie armády SR. Veľa sa s tým v kapitalistickej ekonomike robiť nedá. Ak by aj SR priame kontrakty slovenských výrobcov na Ukrajinu zakázala, nemali by zbrojári problém predávať muníciu a zbrane cez prostredníkov.

Slovensko a jeho premiér Fico sa včera správali statočne. Postavili sa na stranu mieru. Tí nepriatelia SR, ktorí včera Fica a slovenskú vládu ohovárali by dnes mali stiahnuť chvost a OSPRAVEDLNIŤ SA im. Pravda, ak majú v sebe aspoň trochu cti a dobrej domácej výchovy.

Samozrejme, sotva to urobia. Opozičníci nemajú v sebe ani štipku hanby. Nevedia, čo je priznať si chybu. Vedia iba hejtovať, konšpirovať, klamať, luhať a cigániť. A verne slúžiť cudzím pánom zo Západu. – Smutné.

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Schvaľoval atentát na Fica. Muža odsúdili v superrýchlom konaní, pôjde do väzenia

19.05.2024 18:19

Muž skandoval nenávistné heslá pred nemocnicou, v ktorej sa Fico zotavuje zo zranení utrpených pri stredajšom atentáte.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

irán.  Ebráhí Raísí

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov, pátrajú po ňom

19.05.2024 16:04, aktualizované: 18:12

Spolu s Raísím cestoval aj iránsky minister zahraničných vecí a ďalší predstavitelia. Ich stav je nejasný.

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30, aktualizované: 17:20

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2009914x
Priemerná čítanosť článkov: 4674x

Autor blogu

Kategórie