Založ si blog

Jojka dala priestor Ficovi no aj nechutným lžiam a intrigám „pána docenta“ Abraháma

Dnes sa Jojka /joj 24/ zachovala najprv ako skutočne informačná televízia. Poskytla priestor na vyjadrenie politických stanovísk predsedovi vlády R.Ficovi. Toto zriedkavé pozitívum však vzápätí znegovala priestorom, aký poskytla známemu ficobijcovi a nepriateľovi slovenského národného života S. Abrahámovi.

S.Abrahám je známy tým, že sa vydáva raz za sociológa, raz za historika, no najčastejšie za politológa. V skutočnosti však nie je ani jedným, ani druhým a ani tretím. Je to iba proti-slovenský propagandista a americký agent. Je to jeden popredných agentov vplyvu USA v SR.

Nie je problém, že Abrahám sa vyjadruje a aj dnes sa vyjadril k slovenskej politike. Pohľad amerického agenta na SR môže byť napokon celkom zaujímavý. Problém je, ak si Abrahám vo svojom vyjadrení bohapusto vymýšľa a špinavo intriguje. Intrigy a špinavé lži použil Abrahám aj pri aktuálnom komentovaní Ficových stanovísk. Spomeniem iba dve veci.

Po prvé Abrahám klame, keď hovorí, že Fico sa k podpore Pellegriniho pri jeho kandidatúre za prezidenta vyjadril podozrivo- rezervovane. Fico vraj navyše podľa Abraháma požiadal Pellegriniho, aby sa pred začiatkom prezidentskej kampane vzdal politických funkcií v strane Hlas. Všetko sú to odporné lži, ktoré majú za cieľ podnietiť zášť medzi koaličnými partnermi Ficom a Pellegrinim. Fico sa vyjadril k podpore Pellegriniho jasne a jednoznačne. Vyjadril sa tak v mene strany Smer a nie v mene koalície ako celku, -ale to je úplne normálne, lebo Pellegrini nie je spoločný politický kandidát koalície. Odchod zo straníckej angažovanosti v Hlase Fico od Pellegriniho neočakáva vopred, pri začiatku kampane, ale až potom, keď bude v kandidovaní úspešný. Odstúpiť z funkcie predsedu Hlasu či nedajbože predsedu NRSR by bola riadna hlúposť. Žiaden zákon to nevyžaduje a nikto príčetný to ani od Pellegrinoho neočakáva.

Pellegrini vraj bude podľa Abraháma straníckym kandidátom, závislým na súčasnej vládnej koalícii. Výhodou Korčoka naopak vraj bude jeho nadstraníckosť a nezávislosť. Tak to je teda inter-galaktická hlúposť, pán Abrahám. Korčok je jasný kandidát politickej opozície. Navyše málokto bude na svojich pánoch -sponzoroch, čo budú Korčoka zo zákulisia financovať , tak závislý ako práve Korčok. Korčok je a bude exemplárny príklad zákulisnej sorosoidnej závislosti.

Po druhé Abrahám špinavo zaklamal, keď povedal, že vraj Fico podporuje Putinove úsilie zlikvidovať Ukrajinu ako nezávislý štát. Likvidáciu Ukrajiny ako štátu nemá v programe ani Putin samotný. Vyjadrenia Putina, na ktoré Abrahám narážal, boli iba Putinove historické konštatácie, nie program usporiadania Ukrajiny do budúcnosti.

Ak vyjadrenia o likvidácii ukrajinskej štátnosti nemal a nemá Putin, nemôže ich mať vo svojich vyjadreniach ani Fico. To by bol putinovskejší ako Putin. Jediné, čo dnes Fico prehlásil a čo amerického agenta Abraháma vykrútilo až do nepríčetnosti je Ficovo konštatovanie, že Ukrajina momentálne svoj boj proti Rusku jednoznačne prehráva. Fico na margo boja na Ukrajine vyjadril ľútosť nad tým, že ide o boj dvoch slovanských národov a že v tomto boji umierajú tisíce mladých slovanských mužov na oboch stranách. To je ale niečo úplne iné ako zámer zlikvidovať Ukrajinu. To úplne iný zámer: to je zámer ukončiť bratovražedný boj a obnoviť mier a spoluprácu medzi ukrajinským a ruským národom.

Nuž teda takto sa veci mali a majú. Lži a intrigy pseudo-politológa a vraj docenta Abraháma na tom nič nezmenia. Ani keby Abraháma od jedu nad vývojom reality v SR a vývojom reality na donbaskom fronte hneď aj šlak trafil.

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008732x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie