Založ si blog

Kaliňák zlikvidoval Krupu a Dibákovú v priamom prenose

Tých 4 -5% fanatických revanšistov, – z radov voličov súčasnej opozície. ktorí dnes vďaka vlastnej hlúposti mrzli na SNP si mohlo ušetriť riziko choroby a ak sa chcelo dozvedieť niečo o reforme trestného súdnictva mohlo zostať doma pri televízore. Najprv by na ta3 uvidelo apolitickú analýzu sudcu dr. Šamka o ŠP. Zhrozilo by sa, čo na demonštrácii opozície obhajuje. Akú nezákonnosť. – Uvidelo by, že obhajuje inštitúciu, ktorá je Lipšicovým neobmedzeným kráľovstvom. Panstvom, ktoré nie je ničím a nikým kontrolované a preto si v ňom ľudia ako Lipšic a Čurilovci posledné 3-4 roky robili čo chceli. S možnosťou jedinej aj to veľmi obmedzenej korekcie cez § 363.

Vystúpenie dr.Šamka by bolo pre demonštrujúcich revanšistov veľmi edukatívne. No bol by to pre našich uzimencov iba predkrm. Hlavné jedlo by pre nich nasledovalo na televízii JOJ /relácia Na hrane/. Tam by mal každý,/ kto by reláciu sledoval/ možnosť uvidieť, ako dr. Kaliňák dôkladnou argumentáciou doslova roztrhal na kusy demagóga Krupu a jeho obhajkyňu moderátorku Dibákovú.

Krupa je starý klamár a demagóg, odchovaný v olano veľmajstrom lží a politických špinavostí I.Matovičom. Keď sa olano začalo potápať, prebehol Krupa ako matovičovský vírus do sas. Klamárske praktiky a demagógia na úrovni Matoviča mu samozrejme aj v sas zostali. No,veď Sulík si ho vzdal k sebe práve pre tieto „zručnosti“. Vzal si ho do sas na špinavú prácu.

Krupa ani v relácii Na hrane v joj milovníkov lží nesklamal. Začal na Kaliňáka útočiť prívalom klamstiev a demagógie najhrubšieho zrna. Lenže dnes mu to nevyšlo. Totálne pohorel. Vybuchol. Kaliňák mu v priamom prenose dokázal, že klame. Krupa napadol trestnú novelizáciu z pozície hlupáka, čo tomu, o čom hovorí nielenže nerozumie /aj preto, že novelu poriadne nečítal/ ale ešte si aj vymýšľa. Krupa vybľafol, že podľa návrhu vlády sa má premlčacia lehota najzávažnejších činov ekonomickej kriminality a korupcie skrátiť na 3 roky. To potom vraj neznamená nič iné. iba smerácku amnestiu pre všetkých akože smeráckych korupčníkov. Kaliňák mu odvetil, že toto je bohapustá lož. Že v SR tak ako vo vyspelých štátoch EU sa navrhuje premlčacia lehota nie 3 ale 10 rokov. Hlupáčik Krupa trval na svojom. Stíchol až potom, keď zúfalá Dibáková chcela hroziacu katastrofu odvrátiť a ukázala Krupovi návrh novely. – A v nej, čuduj sa svete, bola premlčacia lehota naozaj nie 3 ale 10 rokov.

Byť Krupom po takomto pristihnutí pri lži ujdem zo štúdia, vzdám sa poslaneckého mandátu a začnem si zarábať na živobytie napr. vo firme Lidl. Tam osobnosti s Krupovou morálkou ľahko urobia kariéru…

Po likvidácii Krupu prevzala úlohu hlavného útočníka proti dr. Kaliňákovi samotná moderátorka Dibáková. Vychrlila na Kaliňáka útržky svojich nahrávok s vyjadreniami Lipšica. Kaliňák ale tvrdenia Lipšica obratom ruky demaskoval ako lži / napr.kauza Výboh, kauza Gorila atď./.

Kaliňák tým, že zosmiešnil tvrdenia Lipšica znemožnil aj Dibákovú, ktorá im verila ako písmu svätému. Dibáková zostala v priamom prenose bez pevnej pôdy pod nohami. Zostala „obnažená“ v celej svojej nevzdelanosti a naivite. Nuž a keď jej potom Kaliňák dal sťa ranu z milosti ešte jednu-dve jednoduché otázky, na ktoré už iba čosi dezorientovane zahabkala – bolo po jej dobrej moderátorskej povesti. – Byť majiteľom či šéfom Joj, hneď ráno preraďujem Dibákovú do strižne alebo ku maskérkam…

Tak či onak, sledovanie televíznych besied by dnes bolo pre zúfalých protivládnych revanšistov oveľa zdravšie a psychohygienicky užitočnejšie, ako slaboduché vykrikovanie na SNP za odstúpenie čerstvej ani nie trojmesačnej a demokraticky zvolenej Ficovej vlády.

Keby demonštranti zostali doma pri televízii, tí bystrejší z nich by pochopili, na čo ich to slniečkári z ps a sas /za asistencie mikloškovcov/ chcú namotať. Pochopili by, že sú iba figúrkami v novej kuciakiáde. Pochopili by, že progresívcom vôbec nejde o obranu právneho štátu či o boj proti mafiánskemu balíčku a pod. táraninám. Pochopili by , že dokonca nejde ani o zvolenie Korčoka za prezidenta. Pochopili by, že ide o pokus povaliť demokratickú slovenskú vládu pomocou majdanizácie Slovenska, teda pomocou antidemokratických násilných metód.

-Prečo to všetko ? Nuž aj preto, že Fico a spol. sú od nástupu do vlády problémovými členmi americkej koloniálnej ríše. Veď toť aj včera vzdorovito nepodpísali jeden list, ktorý im na podpis prišiel z americkej ambasády. List mali bez prečítania podpísať a poslať späť. Ale oni nie. Odmietli to a ešte o tom oboznámili aj verejnosť. Toľká arogancia !!! Fico a spol. majú tú drzosť neveriť na slovo americkej ambasáde ! Fico a spol. majú tú drzosť vládnuť suverénne. Fico a spol. sú neposlušní. Veľmi neposlušní- Ficovci USA veľmi nahnevali. – A preto ich treba ich dať dolu…

Čo myslíte, Slováci podarí sa to ? Dajú USA Ficovu demokraticky zvolenú vládu dolu ? Alebo slniečkári zhoria od hanby aspoň tak exemplárne, ako dnes v tv joj zhoreli pán Krupa a pani Dibáková ?

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984038x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie