Založ si blog

Jojka dala priestor Ficovi no aj nechutným lžiam a intrigám „pána docenta“ Abraháma

Dnes sa Jojka /joj 24/ zachovala najprv ako skutočne informačná televízia. Poskytla priestor na vyjadrenie politických stanovísk predsedovi vlády R.Ficovi. Toto zriedkavé pozitívum však vzápätí znegovala priestorom, aký poskytla známemu ficobijcovi a nepriateľovi slovenského národného života S. Abrahámovi.

S.Abrahám je známy tým, že sa vydáva raz za sociológa, raz za historika, no najčastejšie za politológa. V skutočnosti však nie je ani jedným, ani druhým a ani tretím. Je to iba proti-slovenský propagandista a americký agent. Je to jeden popredných agentov vplyvu USA v SR.

Nie je problém, že Abrahám sa vyjadruje a aj dnes sa vyjadril k slovenskej politike. Pohľad amerického agenta na SR môže byť napokon celkom zaujímavý. Problém je, ak si Abrahám vo svojom vyjadrení bohapusto vymýšľa a špinavo intriguje. Intrigy a špinavé lži použil Abrahám aj pri aktuálnom komentovaní Ficových stanovísk. Spomeniem iba dve veci.

Po prvé Abrahám klame, keď hovorí, že Fico sa k podpore Pellegriniho pri jeho kandidatúre za prezidenta vyjadril podozrivo- rezervovane. Fico vraj navyše podľa Abraháma požiadal Pellegriniho, aby sa pred začiatkom prezidentskej kampane vzdal politických funkcií v strane Hlas. Všetko sú to odporné lži, ktoré majú za cieľ podnietiť zášť medzi koaličnými partnermi Ficom a Pellegrinim. Fico sa vyjadril k podpore Pellegriniho jasne a jednoznačne. Vyjadril sa tak v mene strany Smer a nie v mene koalície ako celku, -ale to je úplne normálne, lebo Pellegrini nie je spoločný politický kandidát koalície. Odchod zo straníckej angažovanosti v Hlase Fico od Pellegriniho neočakáva vopred, pri začiatku kampane, ale až potom, keď bude v kandidovaní úspešný. Odstúpiť z funkcie predsedu Hlasu či nedajbože predsedu NRSR by bola riadna hlúposť. Žiaden zákon to nevyžaduje a nikto príčetný to ani od Pellegrinoho neočakáva.

Pellegrini vraj bude podľa Abraháma straníckym kandidátom, závislým na súčasnej vládnej koalícii. Výhodou Korčoka naopak vraj bude jeho nadstraníckosť a nezávislosť. Tak to je teda inter-galaktická hlúposť, pán Abrahám. Korčok je jasný kandidát politickej opozície. Navyše málokto bude na svojich pánoch -sponzoroch, čo budú Korčoka zo zákulisia financovať , tak závislý ako práve Korčok. Korčok je a bude exemplárny príklad zákulisnej sorosoidnej závislosti.

Po druhé Abrahám špinavo zaklamal, keď povedal, že vraj Fico podporuje Putinove úsilie zlikvidovať Ukrajinu ako nezávislý štát. Likvidáciu Ukrajiny ako štátu nemá v programe ani Putin samotný. Vyjadrenia Putina, na ktoré Abrahám narážal, boli iba Putinove historické konštatácie, nie program usporiadania Ukrajiny do budúcnosti.

Ak vyjadrenia o likvidácii ukrajinskej štátnosti nemal a nemá Putin, nemôže ich mať vo svojich vyjadreniach ani Fico. To by bol putinovskejší ako Putin. Jediné, čo dnes Fico prehlásil a čo amerického agenta Abraháma vykrútilo až do nepríčetnosti je Ficovo konštatovanie, že Ukrajina momentálne svoj boj proti Rusku jednoznačne prehráva. Fico na margo boja na Ukrajine vyjadril ľútosť nad tým, že ide o boj dvoch slovanských národov a že v tomto boji umierajú tisíce mladých slovanských mužov na oboch stranách. To je ale niečo úplne iné ako zámer zlikvidovať Ukrajinu. To úplne iný zámer: to je zámer ukončiť bratovražedný boj a obnoviť mier a spoluprácu medzi ukrajinským a ruským národom.

Nuž teda takto sa veci mali a majú. Lži a intrigy pseudo-politológa a vraj docenta Abraháma na tom nič nezmenia. Ani keby Abraháma od jedu nad vývojom reality v SR a vývojom reality na donbaskom fronte hneď aj šlak trafil.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.

Eurovoľby 2024

Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

04.05.2024 16:13

Pri volebnej koalícii platí tento limit zvlášť pre každú stranu.

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca diktátora Kima sa stala hitom TikToku. Skladba má nové, alarmujúce posolstvo

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Nie je to prvá pieseň venovaná Kimovi, je tu ale viditeľný odklon v použitom jazyku a slovníku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984237x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie