Založ si blog

Akých veľkých mafiánov a vysokých politických funkcionárov odsúdili za posledné 4 roky vďaka špeciálnej prokuratúre ?

Opozícia vo svojom boji za zachovanie špeciálnej prokuratúry neustále hovorí, aká je tá špeciálna prokuratúra funkčná. Samozrejme až od času, kedy sa na jej čelo dostal Lipšic. Opozícia stále spomína nejakých 40 veľkých zločincov, mega-mafiánov a vysokých politických funkcionárov, ktorých vďaka špeciálnej prokuratúre chytili, súdili a odsúdili.

Prosím pána Šimečku, pána Majerského, pána Sulíka a pána Matoviča, aby verejnosti poskytli mená týchto veľkých zločincov. Za uverejnenie takéhoto zoznamu vopred ďakujem.

Špeciálna prokuratúra je vraj špeciálna preto, lebo sa špecializovala na veľkých zločincov – mafiánskych bossov“ a skorumpovaných vysokých politických funkcionárov až po najvyššie úrovne štátnej moci. Zoznam takýchto supergaunerov by to mal dokázať. – Sem s ním, nech sa verejnosť dozvie, či je to pravda !

Ak sa ale ukáže, že ide len o kajúcnikov či malých korupčníkov, ktorí neboli žiadni extra-mafiáni a už vôbec nie vrcholní politici napr. z éry Smeru, potom je to iba obyčajný zakrývací humbug. Potom sa potvrdia vyjadrenia „zlých jazykov“, že jediné na čo sa Lipšicova špeciálna prokuratúra špecializovala bola kriminalizácia Smeru a Hlasu a ostatných členov opozície v rokoch 2020-2023. Potvrdí sa tým fakt, že Lipšicova špeciálna prokuratúra fungovala špeciálne iba preto, aby ficovskú opozíciu šíkanovala, prenasledovala a likvidovala. Lipšicova prokuratúra sa špecializovala na Smer. V tomto a v ničom inom spočívala jej „špeciálnosť“.

V skutočnosti to bol politický súdno-policajný orgán. Represívna zložka podobná gestapu a volksgerichtom. V prepojení na NAKA a príp. aj na Špec. trestný súd bola akoby vystrihnutá z dôb hitlerovského režimu alebo z čias všemocnej boľševickej štb.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

Zuzana Dolinková, Ide o pravdu

Dolinková v Ide o pravdu: Pri Rázsochách sa roky neurobilo nič. Kritizujú tí, ktorí to mohli pohnúť

04.05.2024 10:00

Kde bude stáť nová nemocnica v Bratislave - na Rázsochách či v Ružinove? Návrh pôjde čoskoro do vlády, uviedla ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984010x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie