Založ si blog

Poďakovanie Slovákom. Poďakovanie Pánu Bohu. /Včerajšok sme prežili…/.

Ďakujem mojim spolurodným, ďakujem Slovákom, že sa včera nedali oklamať a nezúčastnili sa na kadejakých tých opozičných „pro-demokratických“ zhromaždeniach, ktoré im proti-slovenské médiá, politické mimovládky a opoziční politici- ako povolebnú kontrarevolučnú predohru- prichystali. Protivládnych podujatí bolo včera po Bratislave nerátane, no účasť na nich neprekročila pár desiatok. Útvar hodnoty za peniaze by skonštatovaL, že boli zbytočným vyhodením peňazí zo zahraničných a mimovládnych fondov. Za veľa veľa peňazí priniesli včerajšie spomienkové podujatia k 17.novembru strašne málo muziky-navyše riadne falošnej.

Ďakujem mojim slovenským spoluobčanom, že včerajšok vydržali pri „slovenských“ televízách, rádiách a pri internetových spravodajských portáloch. Včerajšok bola dezinformačná, luhárska, cigánska, klamárska smršť. Stranícky neobjektívna jednostrannosť. Čosi také, ako si pamätajú z novembrov pred 1989 z tzv. Mesiaca čs.-sov. priateľstva ľudia skôr narodení. Objem tupých fráz, ktoré ľuďom pred 1989 vtĺkali do hlavy za mesiac sa ale teraz zhustil do podoby 24 hodín. Riadne smrtiaci, zabijácky silný koncentrát. – Ďakujem vám Slováci, že ste to napriek tomu prežili.

Včerajší štátny sviatok nezáujmom ľudí a tupou bezobsažnosťou potvrdil, ako je tento „sviatok“ zbytočný. Nech si ho názorové menšiny, politickí čudáci a sektári z PS/SaS/KDH pripomínajú v podobe pamätného dňa koľko len chcú.. Nech si v tento deň chodia- až pokým nevymrú- klásť vence k umelo vytvoreným pomníčkom streľby pod devínske bralo. Doprajem im to. Nech ale nám normálnym Slovákom dajú so svojimi kňažkovinami, bútorovinami, zajacovinami, mikloškovinami svätý pokoj. Nech máme jeden pracovný deň navyše, -aby sme viac vytvorili a posunuli sa z dnešnej mizérie čo najskôr niekde ďalej.

V pondelok začne, chvalabohu, mediálna a politická normalizácia. „Disidentskí“ úchylovia, pseudurevoluční zombíci zalezú azda aspoň na rok zase do svojich čerstvo ovenčených hrobov. A my Slováci sa vrátime s pokojom v duši ku svojej obvyklej činorodej práci. Včerajšok sme prežili v riadne bezduchej totalite. No prežili sme ho. Pane Bože, – ďakujeme !

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

Germany Russia Ukraine

Utečenci strácajú kontakt s Ukrajinou. Čo ukázal prieskum v Poľsku, Nemecku a Česku?

18.05.2024 10:00

Minimálne polovica Ukrajincov, ktorí sú v Poľsku, Nemecku a Česku, sa na Ukrajinu zrejme nevráti. Vyplýva to z čerstvého prieskumu.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008685x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie