Založ si blog

Novinári /niektorí/, hanbite sa !

Súčasná vláda ešte nemá za sebou ani len hlasovanie o dôvere v NRSR a nadržané protivládne médiá v ruka v ruke s fanaticky protivládnymi politikmi už idú robiť protivládnu demonštráciu. Neprekáža im, že dnes uverejnený prieskum verejnej mienky víťazstvo súčasnej vládnej koalície nad súčasnou opozíciou nielen potvrdzuje ale ešte aj zvýrazňuje. Nenávisť a zloba im nedovoľuje pozrieť sa pravde do očí.

A tak, ako sme toho boli svedkami pred 2020, v časoch hysterickej kuciakiády, tak aj dnes sa propagácie protivládnej demonštrácie chopili všetky možné mienkotvorné médiá. Markíza, JOJ, RTVS, ta3 a takmer všetky rádiá už oddnes do momentu konania pouličnej demonštrácie omieľajú čas a miesto jej konania. – Aký to rozdiel oproti demonštráciám súčasných vládnych donedávna opozičných strán a občianskych iniciatív proti Matovičovi, Hegerovi či Čaputovej. Ľudové zhromaždenia proti nim boli prísne utajené. Ak sa konali, ľudia sa o nich museli dozvedieť z alternatívnych médií alebo sociálnych sietí. Aj keď na nich boli tisíce a tisíce demonštrantov, nekonali sa z nich nielen živé prenosy, ale ani spravodajské šoty.

Aký to rozdiel oproti tomu, čo sa chystá v týchto dňoch na demonštráciu proti „Ficovi“. Pripravujú sa reportéri, štáby, technika. To bude zase mediálnych klamstiev a manipulácie. To bude proti-slovenských nechutností. Hnus.

-Takto to však donekonečna ísť nemôže. Najprv RTVS a potom aj súkromné médiá by mali čo najskôr dostať zákonný rámec na propagovanie pouličných protivládnych aktivít. Mali by sa prijať pravidlá férovej informovanosti občanov SR o aktivitách vládnych i opozične naladených priaznivcov. Čím skôr tieto zákonné normy ministerstvo kultúry pripraví, tým lepšie.

Lebo Slováci majú už dosť dvojakého metra, prekrúcania a ohýbania pravdy. Slováci si zaslúžia spravodlivé informovanie. Už včera bolo neskoro.

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, Západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00, aktualizované: 07:49

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008345x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie