Založ si blog

Reklama na Človeka

Človek – to je podľa televízie Markíza a televízie Joj pozoruhodný tvor. Predovšetkým je to tvor, ktorý má hemoroidy. Tak to dávajú v televízii Joj a televízii Markíza.

Ak človek podľa týchto televízií nemá hemeroidy, potom ho iste trápi plynnatosť a nadúvanie.

Ak ho netrápia plyny, trápia ho kŕčové žily.

Ak ho netrápia kŕčové žily, trápi ho nádcha.

Ak má svoje dni, má čo robiť aby nepretieklo cez nohavičky.

Ak si nedá prípravok pre mužov, je impotentný. Ak však užije ten správny liek a použije módny prezervatív, majú pri ňom ženy raj.

Ženy majú vnútrovaginálne kvasinky, -našťastie, sú na to prípravky.

Staršie ženy sa pocikávajú a pokakávajú, -pokiaľ neužijú liek, ktorý im odporúča jedna stará Češka.

Problémy s častým močením a pokakávaním majú aj muži so staršou prostatou. Stará Češka však radí ako na to iba „děvčatám“.

Starnúci človek má problémy s kĺbami, -pokiaľ si nohy nenatrie masťou odporúčanou Helenkou Vondráčkovou alebo si nenamaže chrbát podľa pokynov ďalšieho starého pána z Čiech.

Človek je tvor, ktorý má vo vlasoch na hlave lupiny alebo seboreu.

Ak človek nemá lupiny, zapácha mu podpazušie, ak si ho nestrieka akýmsi antiperspirantom.

Ak človeku nesmrdí pod pazuchami, smrdí mu z úst. – Ak si nenastrieka do úst čosi, čo dostať v každej lekárni.

Človek slabo vidí. – Pokiaľ si nekúpi tie správne okuliare.

Človek tu a tam na svoju obživu niečo robí. Ale poväčšine si iba vyvára, je a pije, nakupuje, kupuje si zlaté mince z Českej mincovne z 30-ročnou tradíciou. Občas pije a kradne. Alebo funguje v mafiách /najmä v tzv. smeráckych mafiách, v ktorých pácha rozličné zlodejiny/. Alebo poctivo vyrába a vyváža zbrane na Ukrajinu, ktoré zabíjajú nenávidených rusákov, na zlosť krvilačného „putlera“. Človek sa raz za čas zabáva tým, že chodí voliť. Aj teraz chystá sa voliť. Dokonca poštou z Aljašky či Austrálie. Bude voliť Šimečku, Letanovskú alebo starého dobrého Matoviča.

Atakďalej, atakďalej. Človek o sebe samom hovorí, že je homo sapiens. Tvor mysliaci. Koľká to samoľúbosť a sebaklam. Človek je v skutočnosti tvor, čo poriadne nevidí, kríva, potí sa, je takmer impotent, kvasí mu v rozkroku, grgá, prdí, pocikáva sa a pokakáva. Volí Matoviča a Šimečku. A smrdí z každého otvoru na svojom tele.

-Prečo ? Pretože to hodinu čo hodinu, večer čo večer oznamuje televízia Markíza a televízia JOJ. To sú mienkotvorné televízie. Nezostáva iné, len aby sme im verili. A nielen my. Ak na Zemi pristanú mimozemšťania a naladia sa na ich vysielanie, budú si môcť vďaka vysielaniu Markízy, Jojky, ta3 a RTVS vytvoriť o človeku ten najobjektívnejší obraz.

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2009204x
Priemerná čítanosť článkov: 4673x

Autor blogu

Kategórie