Založ si blog

Vstúpili Lipšic, Hamran a NAKA do volebnej kampane ?

Chrapúnstvo akého je schopný iba Lipšic, Hamran a Matovič. Táto trojica sa stále cíti byť dosť silná na to, aby terorizovala Slovensko. Ordneri Matoviča predvádzajú svoju silu na predvolebných akciách OLaNO. /Písal o tom včera iný bloger/. Ordneri na Lipšicom privatizovanej NAKA sú ešte silnejší. Miesto útoku na novinára si za terč určili generála Gašpara, jedného z popredných politikov na kandidátke Smeru do parlamentných volieb.

Zadržanie T.Gapara na základe výpovede jedného jediného človiečika B.Slobodníka, Lipšicovho udavača z povolania – je nehanebnosť. Rovnaká ako za čias predvolebných manipulácií typu „únosu Kováča ml.“ alebo akcie „zachráňme Markízu“. Väčšia ako videopodlosti Matoviča na Riviére. Útok na Gašpara totiž už nie je iba na mediálny efekt vyrátaný atak voči pravdepodobnému víťazovi volieb. Toto už je priamy útok zneužitej časti brachiálnej moci proti slovenskému štátu ako takému. Je to útok proti právu Slovákov na demokratické a férové voľby. Je to čosi na úrovni útoku Západu proti anti-západnej revolúcii v Nigeri. V Nigeri si USA dovolia /rukami NIgérie a pod. bábkových režimov/ masívny vojenský útok proti suverénnemu štátu – Nigeru. V SR si páni zo Západu dovolia masívny útok proti najsilnejšej strane v SR. – Rukami tunajších proamerických poskokov a elitnej časti polície a špeciálnej prokuratúry.. Cieľ v Nigeri a na Slovensku je ale jeden a ten istý – udržať národy Nigeru a Slovenska pod jarmom Washingtonu a Bruselu. Zmariť akékoľvek snahy o demokratickú zmenu a aj o tú najmenšiu známku suverenity. Najmä vo vzťahu ku konfliktu na Ukrajine.

Priznám sa, potom, čo Smer dosiahol v poslednom prieskume takmer 25% pereferencie, útok Lipšica, Hamrana a Matoviča s využitím NAKA a špeciálnych prokurátorov som čakal. A čakám aj ďalšie represálie voči Smeru. Čakám ďalšie zadržania, ďalšie mediálne cirkusy a ďalšie zastrašovania. Nevylučujem však, že ide iba o širšiu provokáciu, ktorá má vyhnať ľudí do ulíc – aby sa vytvorila atmosféra, v ktorej Čaputová a NRSR bude nútená odložiť voľby. V slovenských voľbách ide Západu a jeho tunajším poskokom o veľa. O veľmi veľmi veľa. Takže možné je všetko.

Istou nádejou je, že na rozdiel od NAKA a špeciálnej prokuratúry sú na slovenských súdoch a na „normálnej“ prokuratúre resp. v PZ SR predsa len aj statoční, čestní a odvážni ľudia. A tí tento pokus o policajno-prokurátorský puč proti demokratickým voľbám a demokratickému zriadceniu v SR utlmia. To znamená, že zamedzia nezákonnostiam nielen voči Gašparovi, ale aj ďalším predstaviteľom opozície – a v konečnom dôsledku aj voči všetkým demokraticky zmýšľajúcim Slovákom.

Zostáva veriť, že v slovenskej justícií a polícii je stále dosť ľudí na svojom mieste, aby svinstvám, aké sa v SR pred voľbami chystajú, zabránili.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984794x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie