Založ si blog

Policajný prevrat – aká bude reakcia „demokratických“ síl ? /Odor už reagoval: pridal sa k pučistom ?…/.

Proti-smerácki a protinárodne orientovaní politici radi používajú na označenie svojich nepriateľov zo Smeru SSD, SNS, Republiky či LSNS označenie „nedemokratické strany“. To je ešte z množstva invektív, ktorými na Fica, Uhríka, Danka a spol. útočia azda to najjemnejšie vyjadrenie. Šimečka, Sulík, Majerský, Heger, Dzurinda, dokonca aj -čuduj sa svete- Matovič však seba a svoje strany označujú ako demokratické. Prečo ? Lebo sú pro-západné. Podľa nich to automaticky dokazuje, že sú „demokratické“.

Málokto na Slovensku tento ich argument berie. Slovo demokracia je totiž odvodené od slova vláda ľudu, demokratické strany by teda mali byť také, ktoré majú širokú podporu ľudu, domáceho obyvateľstva a nie také, čo sa odvolávajú na podporu zo zahraničia. Ak PS, SaS. KDH, OLaNO, Demokrati a spol. chcú nosiť nálepku „demokratické strany“ oprávnene, navrhujem im počkať na parlamentné strany. V nich sa ukáže, kto je demokratický lebo má podporu slovenského ľudu a kto používa nálepku demokrata iba na základe licencie zo zahraničia.

Šimečkovi, Sulíkovi, Hegerovi, Matovičovi a spol. navrhujem ešte pred voľbami skúšku demokratičnosti. Navrhujem im, aby sa táto skúška udiala tam, kde je to príhodné-teda v demokratickom slovenskom parlamente…

Na Slovensku od dnešného rána útočí skupina militantov okolo Úradu špeciálnej prokuratúry /Lipšic a spol/. a skupina militantov z 3.poschodia budovy NAKA /Hamran a spol/. na ústavné demokraticky kreované inštitúcie SR ako sú Slovenská informačná služba /SIS/, Národnú bezpečnostný úrad /NBÚ/ a tiež na svojich kolegov z Inšpekčnej služby PZ. Ide o jasný pokus militantne zvrátiť demokratické pomery v štáte, zvrhnúť demokratické inštitúcie a demokratické pomery v SR.

Najväčšia slovenská politická strana, hegemón demokratickej opozície a pravdepodobný víťaz parlamentných volieb -strana Smer SSD zvoláva v tejto súvislosti mimoriadne rokovanie demokratického parlamentu. Na zvolanie rokovania je potrebných minimálne 30 poslancov NRSR. Tých Smer SSD nemá a musí poprosiť o pomoc ostatných poslancov. Na začiatok rokovania a prijatie uznesenia k danej veci treba ešte viac poslancov: minimálne 76. Ani tých Smer SSD nemá a musí sa obrátiť s prosbou o podporu na ostatných demokraticky zmýšľajúcich poslancov NRSR.

– Nuž a toto je obrovská šanca pre všetkých slovenských poslancov – demokratov. Toto je šanca pre všetky strany v NRSR, ktoré o sebe hovoria, že sú demokratické strany. HIC RHODUS-HIC SALTA ! Čilej ukážte, páni Šimečkovci, páni Sulíkovci, páni Hegerovci a matovičkári, – a samozrejme aj páni a dámy z Hlasu SD a Sme rodiny, – do akej miery ste demokrati. Podpisom mimoriadnej schôdze, schválením jej programu a uznesenia parlamentu môžete dokázať, že vám označenie „demokrat“ právom patrí. Podporte tých, čo protidemokratickému policajnému prevratu Lipšica a Hamrana hovoria jasné nie ! Pridajte sa k tým, čo atentátnikom na slovenskú demokraciu hovoria NIE ! Pridajte sa k tým, čo hovoria: nie, neprejdete ! Na Slovensku nie !

Šimečka, Sulík, Heger, Matovič, Remišová…a áno, samozrejme aj Kollár a Pellegrini -máte šancu atestovať sa aspoň v prvom kole ústavnej skúšky za demokratov. Podporte mimoriadne zasadnutie parlamentu a uznesenie, ktoré dá Čaputovej a jej Odorovi jasne najavo, že Hamrana a spol. musia urýchlene odvolať a že musia začať kroky, smerujúce k odstráneniu Lipšica z Úradu špeciálnej prokuratúry.

Reakcia parlamentu musí byť energická a rýchla. Odor totiž dnes odmietol zvolať Bezpečnostnú radu štátu. Tým sa Odor zaradil medzi proti-ústavných zločincov. ODOROVA HRA NA FAJNOVÉHO BANKÁRA SA SKONČILA. A čo Čaputová ?

-Ak toto, Šimečka, Sulík, Remišová, Heger, Matovič, Kollár a Pellegrini neurobíte, potom na večné časy stratíte nárok na označenie „demokrat“. Ba čo viac, potom na večné časy stratíte aj nárok na označenie „slovenský občan“ a „slušný človek“. Veru tak.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984784x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie