Založ si blog

Banderovci už zaútočili aj na Slovensko. Zastavme ich, kým je čas.

Tak ako po 2.sv.vojne, -opäť sme spoznali, čo sú banderovci zač. Zatiaľ iba v náznaku. Zatiaľ iba v ekonomickej rovine. No napriek tomu je arogancia fašistického myslenia v ich myslení a správaní už aj tak zrejmá.

Banderovci sa zatiaľ rozhodli zaútočiť iba na našich roľníkov. Na pestovateľov obilia, slnečnice, prosa, hydiny a pod. Požadujú, aby so svojimi dumpingovými cenami prenikli na náš agrotrh a zlikvidovali staus quo na spoločnom trhu EU s potravinami. Bez ohľadu na to, aké sú v EU pravidlá na ochranu hospodárskej súťaže, bez ohľadu na solidárnosť s inými producentmi, bez ohľadu na záujmy druhých. Banderovci vidia – tak ako v oblasti politiky voči opozícii, voči ruskojazyčenému obyvateľstvu a voči iným menšinám iba seba -nevedia, čo je férové vyjednávanie, nevedia čo je kompromis. Presadzujú nespratne iba svoje záujmy. Myslia šovinisticky ba až fašisticky. – A takýto spôsob egoistického, totalitného bezohľadného myslenia a konania chcú priniesť aj do EU.

Chceme banderovských zatiaľ iba agroekonomických fanatikov u nás v EU ? Chceme ich v NATO ? Nie, ďakujeme. Pokiaľ sa nenaučia, že sa rokovania v EU robia konsenzuálne a tak, aby zisky pre jedných nelikvidovali druhých, dovtedy do EU, ba ani do širšej spolupráce s EU nepatria. Tobôž potom do NATO.

Logika fašistického banderovského myslenia je neúprosná. Dnes to bude nezmieriteľnosť vo vývoze pšenice, zajtra budú požadovať prekrstenie našich Rusínov a Goralov na Ukrajincov a pozajtra budú chcieť posunúť hranice Veľkej Ukrajiny po Poprad a neskôr až po hranicu s Moravou. Fašizmus je taký, Rozpínavý. Expanduje pokiaľ nenarazí. Preto nám zostáva jediné – zastaviť banderovskú rozpínavosť a bezohľadnosť včas. Ešte na úrovni vývozu obilia. Ak to neurobíme, budeme sa čudovať, aké budú mať banderovci ďalšie požiadavky. Najmä voči nám, voči štátu niekoľkonásobne menšiemu a národu oveľa menej početnému, než sú „chocholi“.

Samozrejme, ja viem, že ukrajinské obilie nie je vlastne ukrajinské. Polia, na ktorých bolo obilie dopestované, patria v značnej miere západným agropodnikateľom. Preto aj značná časť ziskov z ruinovania slovenského obilninárstva a poľnohospodárstva skončí napokon vo vreckách pánov zo Západu. Zelenskij a jeho banderovská soldateska je iba nástrojom Západu na totálne ekonomické ovládnutie Východu. Banderovskí neofašisti sú v tomto procese -podobne ako ich dedovia z SS division Galizien a pro-nacistického žandárstva- iba vzornými sluhami. V banderovskom bezohľadnom myslení a konaní našli Západniari vhodný nástroj. Pri dosahovaní nečistých cieľov sa nebudú musieť zašpiniť priamo. Zelenskij a spol. im ponúkajú ku všetkému ochotné, už všeličím zababrané ruky.

Nesmieme sa dať. Našťastie okrem nás Slovákov sa na odpor postavili aj Poliaci, Maďari, Rumuni a Bulhari. /“Bratia“ Česi nie, ale to je pre ich dnešný režim typické…/. Zastavme Zelenského, kým ešte nie je v EU či v NATO. Ukážme mu pravidlá slušného európskeho správania. A trikrát zvažujme, čo mu v záujme „solidarity s trpiacou Ukrajinou“ ponúkneme.

Nedovoľme, aby banderovci zlikvidovali naše roľníctvo a premenili obilné lány na spustnutú step. Na oltár solidarity s Ukrajinou sme už obetovali príliš veľa. Zničiť slovenské poľnohospodárstvo. ožobračiť náš vidiek-to by už bolo naše vlastné nenapraviteľné a fatálne sebaobetovanie.

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2009381x
Priemerná čítanosť článkov: 4673x

Autor blogu

Kategórie