Založ si blog

Falošný olympionik ?

Niekto sa na Liptove, na Orave a na Spiši asi vydáva za falošného slovenského olympionika. Pod Tatrami sa šíria hnusné klebety, že istý majiteľ penzionov a rekreačných objektov požiadal odbor ochrany prírody o odstrel medveďov z okolia jeho troch nových chát.

„Olympionik“ ich totiž postavil na pozemku hraničiacom s TANAPom, v prostredí, ktoré bolo oddávna domovom pre medvede. Teraz ale hrozilo, že medvede budú plašiť „olympionikovu“ klientelu. Takže dolu s nimi ! Ochrana prírody samozrejme na odstrel medveďov ďaleko od intravilánu obcí, v TANAPe a bez známok nebezpečenstva pre ľudí súhlas nedala. Nuž, keď nedala, tak nedala. Falošný „olympionik“ vzal vec do vlastných rúk a medvede v okolí údajne vystrieľal. Turisti teraz môžu do chát pokojne prísť a prežiť tam krásne dni v lone „panenskej prírody“.

– Chaty sú vraj zatiaľ neskolaudované. Úrady sa s tým akosi príliš babrú. -Len aby sa falošný „olympionik“ ne…ral a nezobral vec zase do svojich vlastných rúk.

Neviem, čo je na tejto fáme pravda a čo je bájka. Predpokladám, že ide od začiatku do konca iba o klebetu. Namierenú ani nie tak na to, aby sa tým poškodilo dobré meno nášho olympionika /medailistu…/, ako skôr na to, aby si pár podtatranských strachopudov vytvorilo novú legendu o Jánošíkovi. O Jánošíkovi-medveďobijcovi. O hôrnom chlapcovi, čo sa zákonov a úradov nebál a v záujme slovače-bedače vzal zbraň a spravodlivosť do vlastných rúk.

Som osobne hlboko presvedčený, že ide o obyčajnú klebetu. Neverím jej ani za máčny máčik. A ak o nej napriek tomu píšem, je to preto, aby onen olympionik vedel, čo sa o ňom medzi ľudom rozpráva a aby svojim vyjadrením zapchal ústa falošným sympatizantom. Klebety, aj keď nás vykresľujú ako hrdinov, sú stále iba klebety. A treba ich umlčať v zárodku.

Skutočnému olympionikovi ďakujem za vzorné reprezentovanie SR a želám mu v jeho roli podnikateľa v turizme veľa veľa úspechov.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Partizánske / Prietrž mračien / Potopa / Pes /

Stačilo 15 minút. Po prietrži mračien vytopilo časť Partizánskeho, vyhlásili mimoriadnu situáciu

05.05.2024 10:42

Okrem mimoriadnej situácie vyhlásili aj tretí stupeň povodňovej aktivity.

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.

Willy Brandt / Günter Guillaume /

Špión Stasi Guillaume stál pred 50 rokmi za odstúpením kancelára Willyho Brandta

05.05.2024 09:50

Keď 24. apríla 1974 zatkli v Bonne pracovníka úradu spolkového kancelára Güntera Guillauma, jeden z najväčších škandálov v Nemeckej spolkovej republike bol na svete.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Šéfka WFP McCainová: Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor

05.05.2024 08:50, aktualizované: 09:22

Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor, vyhlásila riaditeľka Svetového potravinového programu (WFP) Cindy McCainová.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984576x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie