Založ si blog

V Pravde bloguje četbot

Za pár minút dokáže vyprodukovať text na akúkoľvek tému, Najčastejšie sa opiera o tzv. motivačné knihy z oblasti riadenia kariéry, finančného hospodárenia a vzťahu vedúcich a podriadených. Často ho však kŕmia aj textami z populárnej psychologickej a psychohygienickej literatúry o IQ a kretivite, šťastí, duchovnom rozvoji a vytváraní vnútornej pohody.

Články sa niekedy striedajú v minútových intervaloch, vytláčajúc z titulky predchádzajúce, ktoré tak neraz otvorilo sotva 5-6 čitateľov. Spočiatku mal četbot solídnu čítanosť aj okolo 1000. Teraz je už drvivej väčšine čitateľov jasné, o čo ide. Alebo aj nie, ale čítať stále inak namixované hlúposti – to je po čase nuda. Četbot sa ale kvôli čitateľskému nezáujmu neuráža. Publikuje „ako stroj“ ďalej.

Za četbotom je samozrejme človek resp. ľudia. Tí četbot využívajú na zasypanie nepríjemných článkov hlušinou z produkcie četbotu. Četbot publikuje svoj „príspevok“ spravidla štvrťhodinu po nejakom ideologicky nežiadúcom a nepríjemnom článku. Má za úlohu zatlačiť ho do úzadia. Predné pozície spomedzi prezentovaných článkov sú v poslednom čase vyárendované pre četbot. Akonáhle klesá v časovom poradí do úzadia, už sa objavuje nový četbot. Atakďalej dokola.

Administrátor rubriky blogov nie je hlúpy. Dávno vie, že v jeho revíri šarapatí četbot. Zrejme by aj zakročil a „dávno ho zrušil“, no asi má príkaz tváriť sa, že sa nič nedeje. V podstate sa naozaj nič nedeje. Články namiešané umelou inteligenciou s výnimkou pár nezorientovaných nováčikov už nikto neotvára. Pre blogerov nepredstavujú žiadnu intelektuálnu konkurenciu. Jediný, kto by mohol mať problém je Pravda. Ak by sa medzi blogermi objavili dvaja-traja ďalší takýto četbotoví táraji, bola by rubrika blogov už nepoužiteľná. Na čitateľov by pôsobila odpudivo. Pravda by prišla o /dovolím si povedať/ štvrtinu-tretinu čitateľov, ktorí Pravdu otvárajú iba kvôli blogovisku a svojim obľúbeným blogerom. Ak by produkcie takýchto blogerov zasypala hlušina falošných blogov, stratili by čitatelia, blogeri a diskutéri /možno aj trolovia/ chuť a z Pravdy odišli, napríklad do Hlavných správ.

Pravda by stratila, čitatelia a blogeri by stratili. Jediní, kto by získali, by boli isté špeciálne pracoviská boja s „dezinformáciami“, hoaxami, konšpiráciami a pod. Ale ani oni vlastne nie na dlho. Onedlho by podobne ako trolovia privyrábajúci si na blogovisku Pravdy stratili zdroj svojho živobytia. Ale vlastne ani to nie nadlho. Lebo na tomto špinavom súčasnom svete si špina nové uplatnenie vždy rýchlo nájde. O špinu a špiny je dnes veľký záujem.

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Bohuš Garbár

Súd poslal do väzenia Bohuša Garbára za vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

mestská polícia, obchodná, bratislava

VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou

29.04.2024 13:03

Podozrivého spozorovali na Obchodnej ulici. Keď sa mu prihovorili, dal sa na útek.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1977092x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie