Založ si blog

„2.sv.vojnu vyhrali USA a Ukrajina“

Tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierre včera na TK uviedla , že 2.sv.vojnu vyhrali Američania a Ukrajinci, ktorí spolu bojovali proti Stalinovi. Americká predstaviteľka zdôraznila, že Spojené štáty a ich ukrajinskí spojenci spoločne bojovali proti totalitným režimom Stalina a Hitlera.

Karine Jean-Pierre prehlásila: „Hoci je Berlin teraz našim spojencom, hrozba z východu zostáva. Preto naďalej podporujeme Ukrajinu všetkými prostriedkami. ktoré máme k dispozícii“.

Kreatívny prístup k dejinám, len čo je pravda. Kreatívci sú ale aj medzi našimi najvyššími politickými predstaviteľmi. Dosluhujúca prezidentka Z.Čaputová si napríklad v spojitosti s víťazstvom v 2.sv.vojne uctila iba pamiatku jedného, konkrétne ešte aj neznámeho vojaka. Veniec totiž položila len na hrob tohto neznámeho vojaka.

Dúfajme, že tým neznámym vojakom bol náš vojak, narodený na Slovensku, prípadne že ním bol vojak Červenej armády. Zlé jazyky totiž tvrdia, že v skutočnosti leží v hrobe neznámy nemecký vojak. Príslušník wehrmachtu či nedajbože príslušník Waffen SS . Ako to teda je ?

My, čo sme ešte nezabudli, že v rámci 2.sv.vojny porazila ozbrojené sily Nemecka predovšetkým Červená armáda, do Moskvy odkazujeme : sestry a bratia – blahoželáme vám k víťazstvu vo Veľkej vlasteneckej vojne.

-S prázdnikom, druzjá !

Piaty pokus o likvidáciu Fica a spol.

17.07.2024

Geopolitické centrum spravujúce momentálne aj priestor SR sa v pomerne krátkom čase znovu pokúša zbaviť tŕňa v päte, – zbaviť sa vlády R.Fica a spol. Domáci „slovenskí“ aktivisti tohto centra idú naplno už dva roky, aby sa zavďačili svojim chlebodarcom. No napriek nemalým zdrojom sa im akosi nedarí. Fico a spol. napriek úsiliu progresívno-liberálnych [...]

Uhlerová uhla od ľavice k progresívcom: koľko odborárov s ňou súhlasí ?

14.07.2024

Predsedníčka KOZ Monika Uhlerová sa pred troma dňami v podkaste Denníka N dala počuť, že ona osobne je progresívna liberálka a nie ako jej predchodcovia na čele odborárov – ľavičiari a sociálni demokrati. Uhlerová tvrdo napadla zámer Smeru SSD postaviť v SR hrádzu progresivizmu. Byť proti progresivizmu je podľa Uhlerovej byť proti pokroku a sociálnej rovnosti. Byť za [...]

Opozícia spustila starú ošúchanú platňu o trestnom zákone

11.07.2024

Podľa Šimečkovcov a Grohlingovcov sú vládne strany Smer, Hlas a SNS babráci, lebo už po neviemkoľký raz musia prerábať trestný zákon /ďalej TZ/. Áno, pôvodný návrh novely TZ bol v NRSR predkladateľom upravovaný, lebo sa koalícia rozhodla vyhnúť sa konfrontácie s EK pri otázke právneho štátu. Potom bol pôvodný návrh upravený ešte raz, aby sa zastavila hystéria vo [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 450
Celková čítanosť: 2108038x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie