Založ si blog

RTVS=brloh čiernokošeliarov

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje voľby-parlamentné vo februári i prezidentské v apríli. Zdá sa, že deľba občanov SR na tri tretiny je už čosi, čo je pre SR typické resp. „normálne“.

Z hľadiska regionov sú isté odlišnosti. Na vidieku je pomer občanov orientovaných na Západ a občanov-národniarov zhruba 3 ku 7, vo veľkých mestách /BA, KE/ je to zase skôr naopak. Tak či onak, všade na Slovensku v tej či onej podobe existujú popri sebe voliči súčasnej vládnej koalície a voliči opozície. – Je to tak naozaj ? Je to tak všade ? Nuž, zdá sa, že to všade tak nie je.

V RTVS sa totiž vyskytuje politická anomália, aká azda nikde inde nemá obdobu. V RTVS zjavne všetci zamestnanci patria do košiara opozície. Súdiac podľa fotografií z dnešných médií, všetci. Všetci sa totiž obliekli do čierneho a ako jedna duša sa postavili do protestných zástupov pre budovy svojho rádia či televízie.

Gratulujem vedeniu RTVS, že sa mu za necelých 15 rokov podarilo docieliť politickú čistotu verejnoprávneho média. Redaktormi počnúc a údržbármi končiac sú to tam všetci opozičníci. Všetci rovnako v čiernom, všetci rovnako -protificovsky-zmýšľajúci. Ako vedenie RTVS dosiahlo je umenie riadiť. Dôsledným kádrovaním vypšikali z RTVS ficovcov a nahradili ich slniečkármi, liberálmi, progresívcami. Alebo ani nemuseli, len ich pri deľbe úloh dôkladne zdisciplinovali. Z inak zmýšľajúcich pracovníkov systémom odmien a trestov urobili oportunistov a politicky konformnú, pasívnu masu. Masu, ktorá keď jej povedia, aby zajtra do roboty prišla v čiernom, tak príde v čiernom. Keď jej povedia, aby zapózovala na protivládnej demonštrácii, tak to bez reptania urobí.

-Bravó, páni z manažmentu RTVS, ste majstri politických čistiek. Urobili ste normálnych ľudí bezduché chodiace makety, propagujúce vašu ideológiu. Z RTVS ste urobili hniezdo, v ktorom sú iba zvieratká jedného druhu. Každého, kto sa pokúsil byť iný, ste buď vyhodili alebo zobákmi naučili slušnosti. V machajovskom liberálno-progresivistickom slniečkárskom brlohu platí iba jeden názor a jedna farba. Príznačné je, že je to čierna farba.

Dobrá správa pre tých, čo tvrdili a tvrdia, že RTVS nie je nestranná a vyvážená inštitúcia, ale prostredie s jedným politickým názorom. Čierne obleky potvrdili, že RTVS nie je pluralitná ale TOTALITNÁ inštitúcia. Dobrá správa však aj pre tých, čo onedlho prídu do tohto brlohu urobiť poriadok.

Veľa sa nenarobia. Kde siahnu, tam nájdu, čo hľadali. Kde strelia, tam trafia. Alebo že by to bolo ešte jednoduchšie – a len čo príde do STVR nové vedenie, prezlečú si zamestnanci čierny odev za odev v o niečo aktuálnejších, modernejších farbách…

-No veď uvidíme.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1985924x
Priemerná čítanosť článkov: 4695x

Autor blogu

Kategórie