Založ si blog

Čierna kampaň akéhosi p… proti Pellegrinimu /s požehnaním tohto portála/ pokračuje

Nick p… porušuje pravidlá blogovania v každom svojom „príspevku“. V každom svojom pamflete, v ktorom sa dostáva do rozporu so zákonom. Po prvom kole vydal vyhlásenie, že do vyhlásenia výsledkov 2.kola volieb prezidenta zmĺkne. No on a jeho pán to napokon vydržal asi tri-štyri dni a dnes znovu nastúpil do proti-pellegrinovského útoku. V plnej sile svojej chrapúnskej aktivity. Bez protestov portálu. No čo už. Niekomu v redakcii portálu sa takýto typ človeka, takáto morálka asi páčia. Neuveriteľné, ale páčia…

Dnešnú dávku zakázanej čiernej propagácie /čiže anti-propagácie kandidáta treťou stranou, -čo je volebným zákonom zakázané/ nazval týpok alibisticky. Akoby neutrálne-vraj on nebude voliť z dvoch ultraliberálov ani jedného. On nie. A odporúča to aj ostatným harabinovcom. Neviem prečo práve harabinovcom, -či je azda pánom, ktorý na takéto pamflety dáva pokyny pán Harabin ? Neverím. Neverím, že by bol pán Harabin nemorálny a v konečnom dôsledku aj hlúpy. Myslím si, že takúto indíciu tu nick „p…“ iba účelovo podsunul.

Takže týpok nebude voliť ani jedného. Ani Pellegriniho, ani Korčoka. Lebo sú to rovnakí liberáli a nedá sa medzi nimi určiť povestné „menšie zlo“. Pellegrini a Korčok sú jeden za 18 a druhý bez dvoch za 20. V poriadku, keď „p,,,“ nedokáže analyzovať a spracovať drvivej väčšine voličov jasné informácie, je to jeho problém. Ak sú ale obaja „liberáli“ rovnakí, prečo potom „p…“ v texte haní iba Pellegriniho a Korčoka spomína iba nechtiac ? Prečo potom v blogu publikuje 31 hanlivých fotiek Pellegriniho a iba 6 fotiek /aj to zásadne iba spoločných/ Korčoka ? – PREČO ? Tak o čo tu ide, o neutrálne odsúdenie oboch liberálov, alebo iba o útok na Pellegriniho ?

Každý, kto sa naučil uväzovať si šnúrky na topánkach vie, o čo v blogu blogerovi p… ide. Je to jasný a zákon porušujúci útok na Petra Pellegriniho. Tento útok bude mať svoju trestnoprávnu dohru. Tá ale príde-ako je to bohužiaľ u nás zvykom, – s veľkým časovým oneskorením. Preto sa dnes musíme uspokojiť iba s odsúdením morálnym.

– Blogger „p…“, správaš sa nezákonne, nemravne a neférovo. Zaslúžiš si iba jedno veľké opovrhnutie.

Slnko v slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Dobré je iba to, čo je proti [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 421
Celková čítanosť: 1968644x
Priemerná čítanosť článkov: 4676x

Autor blogu

Kategórie