Založ si blog

Pellegrini v Nemecku, Fico s gréckou prezidentkou: to je teda izolácia SR ako hrom …

Novinári a opozíční politici nám tu podsúvajú predstavu, že SR je pod novou Ficovou vládou izolovaná. Že sa s nami už nikto nechce baviť. Lebo sme nedemokratickí, lebo sme zlí na Šimečku a na Zelenského.

No ak je toto, čo dnes na Slovensku máme – izolácia, tak potom je to asi tá povestná americká „splendid isolation“. Potom je to fajn vec. Lebo sme to my, kto rozhoduje s kým sa stretnúť, kedy a ako – a nie je to ktosi zo zahraničia, kto nás diriguje čo, prečo, začo , načo.

Včera bol medzi vládnymi politikmi čulý ruch. Predseda parlamentu P.Pellegrini bol na oficiálnej návšteve v Nemecku. Rokoval s nemeckými parlamentnými šéfmi ale aj s ďalšími poprednými politikmi Nemecka. Tí ale možno boli kvôli izolovaniu sa od Slováka počas rokovania natiahnutí v plastových overaloch..

Grécka prezidentka na prijatí u Fica v plastovom overale natiahnutá určite nebola. Stačilo sa na ňu pozrieť – a každý vedel prečo. Sukničkár Fico s ňou v príjemnej atmosfére vydržal debatovať možno aj pol hodinu…

Fico a Pellegrini dnes od sveta určite izolovaní neboli. Darmo sa novinári snažili. Darmo Pellegriniho cestu do Nemecka utajovali. Darmo utajili záverečnú Pellegriniho berlínsku tlačovú besedu. Darmo z prijatia gréckej prezidentky na Úrade vlády nedali na verejnosti ani kúsok videa. Napokon sa však čo-to na verejnosť predsa len dostalo. Prepašovalo sa na internet ako lákavý kontraband.

-Zlá izolácia, páni novinári. Dajte si na ňu pozor. Aby vás tá zlá izolácia napokon predsa len niekde nepotriasla a poriadne do niečoho nekopla.

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 421
Celková čítanosť: 1972155x
Priemerná čítanosť článkov: 4684x

Autor blogu

Kategórie