Založ si blog

Šimečka, Čaputová, Valášek – horíte dnes od hanby?

Ak ste z domu slušne vychovaní, mali by ste. A s vami by mali horieť všetci tí podvodníci z médií, pseudoanalytici, kvázipublicisti, komentátori, samozvaní experti a politológovia, no a všetci opoziční politici, čo včera tvrdili, že

  • Fico straší Slovákov zapojením armád zo štátov EU/NATO do vojny proti Rusku,
  • Fico si vymýšľa, lebo Macron a spol. o vyslaní svojich vojakov na Ukrajinu neuvažujú,
  • Fico zase doma robí protivojnové ramená, no keď príde do Paríža, skrotne ako anjelik a Macronovi odsúhlasí všetko, čo mu tento predloží na podpis.

Macron na záverečnej tlačovej besede potvrdil, že vo všetkých týchto bodoch Fico neklamal, nekonšpiroval, nevymýšľal, -že Fico hovoril o témach na konferenciu v Paríži len čistú pravdu.

Po prvé, Macron sám potvrdil diskusiu na tému vyslania vojakov EU/NATO na Ukrajinu. Macron potvrdil, že sa tento jeho vojnový nápad nedostal do záverov stretnutia, lebo nezískal u účastníkov všeobecnú podporu. Macron si neodpustil poznámku, že ak sa situácia na fronte ďalej zhorší a víťazstvo Ruska bude zrejmé, potom sa Francúzsko, Poľsko a i. ku tomuto svojmu zločineckému návrhu vrátia.

Po druhé, Macron v jednej z prvých otázok na TB potvrdil, že najaktívnejším človekom pri blokovaní návrhu poslať vojakov EU/NATO na Ukrajinu bol Robert Fico. Macron takto potvrdil, že Fico hovoril v Paríži od slova do slova to isté, čo hovoril a hovorí aj doma, pred slovenským publikom.

Po tretie, Macron naznačil, že sa SR neodklonila ani o milimeter od embarga na armádny vývoz munície a zbraní na Ukrajinu. Export slovenských výrobcov munície a zbraní bude pokračovať, no aj keď ide o výrobcov z majetkovou účasťou štátu, ide o komerčné dodávky bez ingerencie armády SR. Veľa sa s tým v kapitalistickej ekonomike robiť nedá. Ak by aj SR priame kontrakty slovenských výrobcov na Ukrajinu zakázala, nemali by zbrojári problém predávať muníciu a zbrane cez prostredníkov.

Slovensko a jeho premiér Fico sa včera správali statočne. Postavili sa na stranu mieru. Tí nepriatelia SR, ktorí včera Fica a slovenskú vládu ohovárali by dnes mali stiahnuť chvost a OSPRAVEDLNIŤ SA im. Pravda, ak majú v sebe aspoň trochu cti a dobrej domácej výchovy.

Samozrejme, sotva to urobia. Opozičníci nemajú v sebe ani štipku hanby. Nevedia, čo je priznať si chybu. Vedia iba hejtovať, konšpirovať, klamať, luhať a cigániť. A verne slúžiť cudzím pánom zo Západu. – Smutné.

Piaty pokus o likvidáciu Fica a spol.

17.07.2024

Geopolitické centrum spravujúce momentálne aj priestor SR sa v pomerne krátkom čase znovu pokúša zbaviť tŕňa v päte, – zbaviť sa vlády R.Fica a spol. Domáci „slovenskí“ aktivisti tohto centra idú naplno už dva roky, aby sa zavďačili svojim chlebodarcom. No napriek nemalým zdrojom sa im akosi nedarí. Fico a spol. napriek úsiliu progresívno-liberálnych [...]

Uhlerová uhla od ľavice k progresívcom: koľko odborárov s ňou súhlasí ?

14.07.2024

Predsedníčka KOZ Monika Uhlerová sa pred troma dňami v podkaste Denníka N dala počuť, že ona osobne je progresívna liberálka a nie ako jej predchodcovia na čele odborárov – ľavičiari a sociálni demokrati. Uhlerová tvrdo napadla zámer Smeru SSD postaviť v SR hrádzu progresivizmu. Byť proti progresivizmu je podľa Uhlerovej byť proti pokroku a sociálnej rovnosti. Byť za [...]

Opozícia spustila starú ošúchanú platňu o trestnom zákone

11.07.2024

Podľa Šimečkovcov a Grohlingovcov sú vládne strany Smer, Hlas a SNS babráci, lebo už po neviemkoľký raz musia prerábať trestný zákon /ďalej TZ/. Áno, pôvodný návrh novely TZ bol v NRSR predkladateľom upravovaný, lebo sa koalícia rozhodla vyhnúť sa konfrontácie s EK pri otázke právneho štátu. Potom bol pôvodný návrh upravený ešte raz, aby sa zastavila hystéria vo [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 450
Celková čítanosť: 2108222x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie