Založ si blog

Klamstvá lži-nadácie, agentúry Sita a Ficov „luxusný byt“

Už je to tu zas. Mimovladkárske hyeny a mediálne potkany sa zase vytiahli z kanálov a začínajú dorážať. Mystifikácia Ficovho bytu je pre tieto tvory nevyčerpateľná studnica lukratívnych bulvárností, poloprávd a plnotučných klamstiev.

Už zase buntošia, už zase sa z brunátnou tvárou rozhorčujú nad tým, odkiaľže má štvornásobný premiér viacizbový byt o rozlohe 135 m2 /s veľkou terasou/. Je to vraj megaluxusný byt v najprestížnejšej vilovej štvrti pod Slavínom. Vraj ide o byt, ktorého trhová cena za 1 m2 je vyše 6000 eur. Teda vraj ide o byt, ktorý má trhovú cenu 810 000 eur. – Na takýto extrémne drahý byt si vraj Fico nemohol regulárne zarobiť. Odkiaľ na to teda preboha vzal ? Odkiaľ mal peniaze ? – Nuž ako, -iste kradol, zbíjal a vraždil…Špinavosti mimovládok a mediálnej spodiny sú neprekonateľné.

Ponechajme osudu hlupákov, čo veria klamstvám nadácie Klameme naplno pardon vraj Zastavme korupciu a agentúry Sita a tým, čo klamstvá reprodukujú na titulke Pravdy. Sú to indivíduá s beznádejne poškodeným intelektom alebo absenciou akýchkoľvek morálnych zábran. Tým ostatným čitateľom, ktorí majú zmysel pre pravdu – alebo aspoň pre fair play, priložme na zváženie pár skutočných faktov. Sú od profesionála, ktorý sa nehnuteľnostiam v bratislavskom Starom meste venuje desiatky rokov a celkom slušne a legálne na nich zbohatol. Jeho údaje si možno overiť na portáli „nehnuteľnosti. sk“. Nech sa páči fakty:

  • Byt na Sokolskej ulici nie je pod Slavínom, ale pár desiatok metrov od najfrekventovanejšej bratislavskej ulice – od Pražskej ulici, na ktorú má hlavný výhľad a ktorá ho zásobuje „čerstvým vzduchom“ ; hovoriť o tejto lokalite ako vynikajúcej adrese je humorné.
  • Trhová hodnota bytov v okolí Ficovej nehnuteľnosti nie je vyše 6000 eur/m2 ale „iba“ 4000 eur/m2. Trhová hodnota Ficovho bytu teda nie je vyše 800 tisíc eur ale „iba“ 540 tisíc eur.
  • Tvrdiť že skoro 60 ročný docent práva, právny expert s bohatou a dobre honorovanou prednáškovou a publikačnou činnosťou, pôsobiaci istý čas aj v zahraničnej právnickej organizácii, s takmer 35 ročnou poslaneckou kariérou, štvornásobný premiér – nemá po takmer 40 rokoch dobrých zárobkov našetrený požadovaný pol milióna eur je absurdná nehoráznosť. Najmä ak sa navyše zohľadnia aj peniaze za predaje minulého hnuteľného a nehnuteľného majetku, prostriedky získané dedením, peniaze z nájmov, z bankových vkladov a finančných investícií a pod.

Každý resp. každý druhý majiteľ niektorého z tisícok veľkometrážnych bytov a domov v Bratislave-Starom meste vlastní prostredníctvom bytu, domu či pozemku majetok v trhovej hodnote okolo pol milióna eur. Prečo by R.Fico mal byť výnimkou ?

Morálna narušenosť mimovládkárov, niektorých novinárov-ficobijcov je strašidelná. Im nejde o pátranie po pravde. Im ide o čosi ako je nájomná vražda. Dostanú od zadávateľa meno v obálke a bez škrupulí, idú po človeku. Salvami mediálnych klamstiev likvidujú svoje „terče“ lebo je to ich práca, ich džob. Ak im v luxusnej rezidenčnej štvrti Bratislavy ponúknete iný terč, pokiaľ za jeho atakovanie nemajú honorár, nechajú ho tak. Nechajú na pokoji napr. vilu bývalého ministra Zajaca, bývalého ministra Kňažka, byty Dzurindu či Mikloša, vilu politika Beblavého, vilu ficobijky-novinárky Todovej, nechajú tak domčeky Borisa Kollára, Jirka Malchárka, Richarda Sulíka. Ba aj nehnuteľnosti pána Matoviča v Trnave si všimnú iba pro forma. Slovom sme pri tom, čomu sa hovorí dvojitý meter-kilometer.

Písať o dvojitých metroch a atakoch na Fica, o jeho majetku či o jeho súkromí už dávno nie je nič nové. Ľudí takéto písačky už ani veľmi nebavia. Tlačové agentúry, špecializujúce sa na lži o smerákoch a špeciálne o Ficovi-to už je jedna veľká nuda. Napriek tomu to niektorí novinári-luhári znovu a znovu robia. Nezabralo ? Nevadí-dáme na háčik ešte väčšiu návnadu, ešte väčšiu lož.

Platí však aj iné pravidlo. Pokiaľ budú na svete mediálne potkany, dovtedy budú na svete aj „psi pravdy“ – duriči potkanov. A tí klamárom zo Sity nikdy nič nedarujú.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

raketa ATACMS raketomet M270 MLRS

ONLINE: Kyjev útočil strelami ATACMS na Krym, tvrdí Moskva. Zbrane z USA už prúdia na Ukrajinu

04.05.2024 07:10, aktualizované: 08:46

Môže trvať týždne až niekoľko mesiacov, kým na Ukrajinu dorazí značný počet západných zbraní a vybavenia a dostanú sa až na front.

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1983943x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie