Založ si blog

Právnická férovka /podľa „našich“ férových novinárov/

Dekan Právnickej fakulty Doc.JUDr. Eduard Burda, PhD. v mene špičkového akademického pracoviska – Právnickej fakulty UK vyjadril svoj odborný názor na existenciu špeciálnej prokuratúry v SR. Odporučil v ňom túto inštitúciu čo najskôr zrušiť a inkorporovať do normálneho systému prokuratúry SR.

Naši udatní novinári neváhali a po dlhom hľadaní našli ku tomuto názoru odborníkov človeka s „rovnocenným“ protinázorom. Vyslovila ho akási právnička pani Mgr. Batková /absolventka práva na „renomovanej“ právnickej škole univerzity v Trnave/, zo sorosovskej mimovládnej organizácie Via iuris, Financovanej prevažne zo zahraničia / americká CEPA + Sorosove nadácie/. Magistre Batkovej sa špeciálna prokuratúra páči. Prečo ? Lebo sa to asi páči na 5.avenue v N.Y. a možno aj v Bruseli. Nuž a voči vkusu Bruselu „non est disputandum“.

Som rád, že u nás na Slovensku máme takých dobrých, veľmi objektívnych a nadstraníckych novinárov. Novinárov, čo dokážu po Slovensku toľko chodiť a hrabať, až voči názoru odborníkov napokon nájdu názor nejakej pani Mgr. Batkovej – ktorá si na rozdiel od dekana právnickej fakulty myslí niečo iné. Ale že niečo úplne iné.

Som rád, že sú u nás médiá, ktoré dokážu zorganizovať futbalovú férovku, v ktorej sa oproti Slovanu Bratislava postavia futbalisti z Horných Obdokoviec. Som rád, že sú u nás médiá, ktoré dokážu v tlači zorganizovať právnickú férovku medzi dekanom Právnickej fakulty Univerzity Komenského a promovanou právničkou z jednej iste veľmi fundovanej mimovládnej organizácie.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984431x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie