Založ si blog

Ukážka práce neušľachtilých proti-vládok a chrapúnstva RTVS

V Bratislave sneží-no obrazovky vyladené na verejnoprávnu RTVS nesnežia. Ani náhodou. Usilovne šíria do éteru jednu propagandu za druhou. Dnes pred obedom vysielali na STV 24 malý hlúčok predstaviteľov mimovládok /lepšie povedané PROTIVLÁDOK/, ktoré usilovne brýzgali pred úradom vlády na opatrenia vlády, týkajúce sa zmien v špeciálnej prokuratúre, v polícii, trestnom zákonníku a pod.

Ide o opatrenia, ktoré mala vládna koalícia vo svojom programe, o opatrenia, s ktorými vyhrala voľby a ktoré teda požaduje väčšina občanov SR. To ale 6 členom mimovládok-protivládok typu via iurus, ineko, transparency international, all for jan a pod. nebráni, aby boli mohutne proti a požadovali zastavenie optimalizačného procesu. Protivládkari zdôvodnili svoju dnešnú akciu ako formu „odbornej diskusie“ a odštartovania občianskej protivládnej petície. – Zaujímavá odborná diskusia, ktorá sa robí na ulici a zjavne len a len preto, aby sa dostala do spriatelených médií. Zaujímavá občianska petícia, ktorá sa postavila proti vládnemu programu vlády, čo iba pred dvoma mesiaci vyhrala demokratické voľby.

Nechutná protivládna propaganda sa podarila. Dostala sa do propagandistických trúb, medzi ktorými je žiaľ na poprednom mieste aj VEREJNOprávna RTVS.

Protivládky, ktoré sa na dnešnom pouličnom politickom evente zúčastnili, sú tie isté, ktoré vehementne protestovali proti konkurencii v boji o 2%. Tvrdili, že MVO sú vraj napospol charitatívne, humanitné, ušľachtilé organizácie. Nuž dnes ukázali, o akú charitu im ide. Ukázali, že im ide presne o opak-o boj proti legitímne zvolenej vláde SR. Ukázali však tým aj slovenskej verejnosti, ktoréže mimovládne organizácie NIE SÚ UŠĽACHTILÉ. Ukázali, ktoré si zo strany štátu a občanov SR žiadne peniaze nezasluhujú.

-Nech si fungujú, keď do nich zahraniční sponzori chcú dávať peniaze. Nech však majú v záhlaví jasne napísané “ ZAHRANIČNÝ AGENT“. Lebo nie sú ničím iným iba agentmi cudzieho vplyvu v SR, platenými z prostriedkov vlád a organizácií nepriateľských voči legitímne zvolenej súčasnej vláde SR.

Včera večer „verejnoprávna“ RTVS, konkrétne STV2 ponúkla občanom SR inú ale morálne podobnú propagandistickú lotrovinu. Tentokrát nie proti vláde SR ale proti slovenskej ale de facto aj európskej a svetovej verejnej mienke. Táto verejná mienka, dokonca vrátane niektorých novinárov vraj šíri nevraživosť voči istému štátnemu novotvaru, nachádzajúcemu sa pri Stredozemnom a Červenom mori.

Mediálny chrapúň s priezviskom čierneho vtáka, t.č. sa u nás živiaceho obsahom smetných nádob sa v STV2 prezentoval mentálnymi výlučkami kvarteta tiež-ľudí. Ľudí, v televíznej relácii verejne schvaľovali vojnové zločiny spomenutého štátneho novotvaru. Štátu, ktorý pod rúškom odplaty nerobí už dva mesiace nič iné, než vraždí starcov, ženy a deti. Štátu, ktorého oficiálnou politikou je prakticky od svojho založenia iba orientálna brutalita a vyvražďovanie susedného národa.

Po dvoch mesiacoch sa počet obetí brutality štátneho novotvaru blíži ku 20 000. Pohlavári tohto štátu tvrdia, že OSN je ich nepriateľ, lebo neschvaľuje ich právo na sebaobranu. Lepšie povedané na sebaobranu v ich chápaní – keď za pár stoviek obetí vzbury utláčaného národa má byť de facto vyhladený celý susedný národ. Pohlavári tvrdia, že sa im už úspešne podarilo zniesť zo sveta niekoľko desiatok predstaviteľov nepriateľskej odbojovej organizácie. O život pritom ich vojaci pripravili nielen týchto tzv. teroristov ale pomaly už tisícnásobne viac nevinných civilistov. Sú to vraj obvyklé „kolaterálne“ obete. Hnusné klamstvo. Ak zabijete pár desiatok teroristov a spolu s nimi aj takmer 20 000 nevinných ľudí, -potom kolaterálne nie sú tisíce a tisíce civilov ale skôr je to pár desiatok tzv. teroristov alebo vlastných vojakov.

Toto sú iba dve ukážky z chrapúnskej propagandy „našej“ verejnoprávnej RTVS. Ak by som chcel upozorňovať na ďalšie chrapúnstva, musel by som tu vysielanie STV1,STV2 a STV 24 strímovať. A paralelne komentovať dezinformácie, fejkové správy a hejty protivládne naladených redaktorov. Nemám na to chuť a ani čas. Na Slovensku sú však inštitúcie, ktoré majú sledovanie takýchto javov v náplni. Tie by mali konať, tie by mali trestať a v konečnom dôsledku aj začať s gruntovným čistením. Je už najvyšší čas.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984494x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie