Založ si blog

Slováci nie sú antisemiti – iba nepodporujú sionistov

Samozrejme, že nie. Slováci sú odolní voči antisemitzmu ale aj voči sionizmu. Slováci sú starodávny národ a majú stáročné skúsenosti so semitskými národmi: so Židmi ale aj s Arabmi. Slováci majú výnimočne – na základe vlastných historických skúseností vykorisťovaného a utláčaného národa, – mimoriadne vyvinutý cit pre spravodlivosť. Slováci podráždene reagujú na nespravodlivosť – voči nim ale aj voči ľuďom inej rasy, etnicity a jazyka, ak sa im ubližuje. Slováci dokážu veľmi rýchlo odhaliť falošnosť. Slováci majú radi otvorenosť, úprimnosť- možno niekedy až príliš priamočiaru a menej „kultivovanú“ ale o to srdečnejšiu.

Slováci pri väčšine udalostí v domácej a zahraničnej politike dokážu vycítiť, kto je v práve a kto nie. Dokážu identifikovať, kto komu ublížil a kto iba reagoval na útok a utrpenie. Slováci majú dobrú pamäť a sledujú konflikty v dlhodobej perspektíve. Neposudzujú určitú udalosť bez historických súvislostí. Takto napríklad posudzujú aj príčiny vojenského konfliktu medzi banderovcami a Rusmi na Ukrajine. Darmo im médiá servírujú lži o tom, že všetko začalo vo februári 2022. Slováci vedia, že konflikty začal prinajmenej ešte v 2014, ak už nie v 1992, keď sa chaoticky rozpadal ZSSR a národ, ktorý na tento chaos doplatil, bol najmä ruský národ. Národ, z ktorého sa pätina, t.j. 30 miliónov zrazu ocitlo v cudzej krajine.

Slováci vedia, že sa súčasná vojna Izraela proti Palestíne nezačala odsúdeniahodným útokom zúfalcov z Hamasu na izraelské kibuce, ale oveľa oveľa skôr. Skôr než v 1947, skôr než BR OSN a VZ OSN prijali rezolúciu o vzniku nezávislého štátu Izrael ale aj nezávislého štátu Palestína. Slováci vedia, že zárodok súčasného masakrovania Palestíncov v Gaze / no i na Západnom brehu/ sa nachádzal už v osnove sionistickej tj. šovinistickej až rasistickej veľkoizraelskej ideológii – kdesi v myšlienkach a skutkoch T.Herzla a jeho nasledovníkov.

Slováci odsudzovali a odsudzujú nespravodlivosti a masakry, ktoré si desiatky rokov vymieňajú medzi sebou telavivskí sionisti a islamskí extrémisti. Slováci preto odsúdili útok bojovníkov Hamasu na Izrael. Vyjadrili súcit s vyše tisíckou zavraždených Židov.

Slováci vyjadrili pochopenie pre primeraný spôsob odvety ozbrojených síl Izraela. Po týždňoch náletov a vraždenia nielen bojovníkov Hamasu ale najmä neozbrojených žien, detí, starcov v Gaze ale aj v iných častiach Palestíny /na Západnom brehu Jordánu/ však Slováci pochopili, že Netannjahuovi a ostatným sionistom už dávno nejde o odvetu a spravodlivé potrestanie extrémistov z Hamasu. Slováci už dávno pochopili, že sionistom ide o likvidáciu celého jedného semitského arabského národa – národa Palestínčanov.

Ako národ, ktorý je citlivý na nespravodlivosť preto dnes Slováci už protestujú proti pokračovaniu sionistického vraždenia v Gaze či na Západnom brehu. Slováci žiadajú Izraelčanov, aby v masakrovaní Palestínčanov ihneď prestali. Slováci žiadajú pokračovanie prímeria a žiadajú mierové rokovania, vedúce konečne ku vzniku samostatného Palestínskeho štátu.

Tesne po útoku Hamasu na izraelské kibuce boli Slováci na strane Izraela. Dnes-keď izraelská armáda nevyberavo vraždí Palestínčanov hlava nehlava, už na strane Izraela nie sú. Nemôžu byť. A nie preto, že sú Slováci antisemitmi z akýchsi temných možno dokonca genetických príčin. Nie, ani náhodou nie. A múdri Židia, ktorí nie sú sionistami to samozrejme vedia. Slováci dnes protestujú proti ďalšiemu sionistickému vraždeniu v Palestíne /Gaze, Janníne a i./ preto, že majú „geneticky“ resp, historicky vyvinutý zmysel pre spravodlivosť a mier.

Darmo tu teda budú traja či štyria sionisti -novopečení „blogeri“ denne publikovať dva-tri-.štyri články o „slovenských antisemitoch“, darmo budú dezinformovať, darmo prepisovať históriu slovensko-židovských či židovsko-palestínskych vzťahov. Slováci boli, sú a budú voči takýmto falošným kampaniam IMÚNNI. Slováci sa totiž opierajú o prirodzenú imunitu voči lžiam a falošnosti. Slováci sa opierajú o zdravý cit pre spravodlivosť a mier.

-Sionisti, -darmo sa pechoríte. Slovensko nie je Česko. Slováci budú vždy stáť na strane tých, ktorým ubližujú. Ak bude ubližované Židom, budú Slováci na ich strane. Ak bude ubližované Palestínčanom, budú na ich strane. Na Slovensku sa vám -sionisti /ale aj islamskí extrémisti/ zmysel pre spravodlivosť a historickú pravdu potlačiť nikdy nepodarí. Nikdy, – naozaj nikdy.

Tento článok sionisti v redakcii stiahli z titulky. Nie priamo, ale tak, že v rozpore s bežnou praxou zaradili na titulku tri komerčné články /obvykle býva iba jeden/. Aby toho nebolo dosť, „ktosi“ blokuje počítadlo čítanosti. Mám na to dôkaz. Daktorí ľudkovia si myslia, že majú chochmes. Nie nemajú. Iba sa týmito nepríliš sofistikovanými podvodmi ešte viac demaskujú…

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.

Eurovoľby 2024

Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

04.05.2024 16:13

Pri volebnej koalícii platí tento limit zvlášť pre každú stranu.

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca diktátora Kima sa stala hitom TikToku. Skladba má nové, alarmujúce posolstvo

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Nie je to prvá pieseň venovaná Kimovi, je tu ale viditeľný odklon v použitom jazyku a slovníku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984235x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie