Založ si blog

Šutaj-Eštok o voze, ťažšie chápaví novinári o koze

Minister vnútra Šutaj Eštok dva dni avizoval veľkú propagačnú a zastrašovaciu akciu proti migrantom a prevádzačom. Do akcie proti nim sa polícia rozhodla vyjsť ako s bubnom na zajace. S veľkou medializáciou, s množstvom policajtov, aut s majákmi, húkačkami, s dronmi, koňmi, štekajúcimi psami. O tom, že išlo o to, čo Šutaj Eštok avizoval t,j. o demonštráciu sily a zastrašovanie zločincov musel vidieť a vedieť každý absolvent základnej školy, aj špeciálnej školy. – Iba niektorí „naši“ mienkotvorní novinári a naši opoziční politici nie.

Opoziční novinári a politici tvrdia, že ide o neúspešnú akciu. Prečo ? Lebo sa počas akcie nepodarilo chytiť ani jedného jediného migranta. Teda, že policajti pomocou bubnov žiadneho „vrabca“ nechytili. Novinári, ktorí toto tvrdia si o inteligencii policajtov asi veľa nemyslia. Podľa nich sú policajti takí tupí, že zločincov chytajú tak, že ich vopred na svoju akciu všetkými dostupnými prostriedkami upozornia. Takíto novinári asi nikdy nemali s policajtmi žiadne skúsenosti. Ak totiž muži v zelených uniformách chcú niekoho naozaj chytiť, postupujú presne opačne ako pri včerajšej zastrašovacej akcii. Dobre sa ukryjú, prezlečú do civilu, zamaskujú a potichu čakajú, kedy im zločinci do pasce sami vbehnú.

Milí nahlúpli opoziční politici z PS, OLaNO a SaS a ťažko chápaví nie príliš vzdelaní novinári. Ak policajti pod velením Šutaja Eštoka nechytili žiadneho migranta, tak je dôkaz úspechu akcie. Nie neúspechu. Policajná akcia dosiahla, čo mala – zastrašila migrantov, odohnala ich na míle ďaleko od slovenskej hranice. A možno na poriadne dlho.

Každému, kto má hlavu na krku, je zmysel a úspech akcie zrejmý. Pre menej chápavých alebo programovo nechápavých novinárov a opozičných politikov to tak nie je. Oni sú totiž platení za nechápavosť. Oni sú platení za zosmiešňovanie vládnych krokov, ktoré sú pre nich na pochopenie príliš zložité. A tak sa novinári a opoziční politici chichocú. Síce bez príčiny ale o to srdečnejšie.

-Slovenská ľudová múdrosť vraví – iba blázni sa smejú bez príčiny. Je to aj prípad novinármi a opozíciou aktuálne vysmievanej policajnej akcie ministra Šutaja-Eštoka ? Nepochybujem, že áno.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10, aktualizované: 07:45

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1982036x
Priemerná čítanosť článkov: 4686x

Autor blogu

Kategórie