Založ si blog

Banderovci už zaútočili aj na Slovensko. Zastavme ich, kým je čas.

Tak ako po 2.sv.vojne, -opäť sme spoznali, čo sú banderovci zač. Zatiaľ iba v náznaku. Zatiaľ iba v ekonomickej rovine. No napriek tomu je arogancia fašistického myslenia v ich myslení a správaní už aj tak zrejmá.

Banderovci sa zatiaľ rozhodli zaútočiť iba na našich roľníkov. Na pestovateľov obilia, slnečnice, prosa, hydiny a pod. Požadujú, aby so svojimi dumpingovými cenami prenikli na náš agrotrh a zlikvidovali staus quo na spoločnom trhu EU s potravinami. Bez ohľadu na to, aké sú v EU pravidlá na ochranu hospodárskej súťaže, bez ohľadu na solidárnosť s inými producentmi, bez ohľadu na záujmy druhých. Banderovci vidia – tak ako v oblasti politiky voči opozícii, voči ruskojazyčenému obyvateľstvu a voči iným menšinám iba seba -nevedia, čo je férové vyjednávanie, nevedia čo je kompromis. Presadzujú nespratne iba svoje záujmy. Myslia šovinisticky ba až fašisticky. – A takýto spôsob egoistického, totalitného bezohľadného myslenia a konania chcú priniesť aj do EU.

Chceme banderovských zatiaľ iba agroekonomických fanatikov u nás v EU ? Chceme ich v NATO ? Nie, ďakujeme. Pokiaľ sa nenaučia, že sa rokovania v EU robia konsenzuálne a tak, aby zisky pre jedných nelikvidovali druhých, dovtedy do EU, ba ani do širšej spolupráce s EU nepatria. Tobôž potom do NATO.

Logika fašistického banderovského myslenia je neúprosná. Dnes to bude nezmieriteľnosť vo vývoze pšenice, zajtra budú požadovať prekrstenie našich Rusínov a Goralov na Ukrajincov a pozajtra budú chcieť posunúť hranice Veľkej Ukrajiny po Poprad a neskôr až po hranicu s Moravou. Fašizmus je taký, Rozpínavý. Expanduje pokiaľ nenarazí. Preto nám zostáva jediné – zastaviť banderovskú rozpínavosť a bezohľadnosť včas. Ešte na úrovni vývozu obilia. Ak to neurobíme, budeme sa čudovať, aké budú mať banderovci ďalšie požiadavky. Najmä voči nám, voči štátu niekoľkonásobne menšiemu a národu oveľa menej početnému, než sú „chocholi“.

Samozrejme, ja viem, že ukrajinské obilie nie je vlastne ukrajinské. Polia, na ktorých bolo obilie dopestované, patria v značnej miere západným agropodnikateľom. Preto aj značná časť ziskov z ruinovania slovenského obilninárstva a poľnohospodárstva skončí napokon vo vreckách pánov zo Západu. Zelenskij a jeho banderovská soldateska je iba nástrojom Západu na totálne ekonomické ovládnutie Východu. Banderovskí neofašisti sú v tomto procese -podobne ako ich dedovia z SS division Galizien a pro-nacistického žandárstva- iba vzornými sluhami. V banderovskom bezohľadnom myslení a konaní našli Západniari vhodný nástroj. Pri dosahovaní nečistých cieľov sa nebudú musieť zašpiniť priamo. Zelenskij a spol. im ponúkajú ku všetkému ochotné, už všeličím zababrané ruky.

Nesmieme sa dať. Našťastie okrem nás Slovákov sa na odpor postavili aj Poliaci, Maďari, Rumuni a Bulhari. /“Bratia“ Česi nie, ale to je pre ich dnešný režim typické…/. Zastavme Zelenského, kým ešte nie je v EU či v NATO. Ukážme mu pravidlá slušného európskeho správania. A trikrát zvažujme, čo mu v záujme „solidarity s trpiacou Ukrajinou“ ponúkneme.

Nedovoľme, aby banderovci zlikvidovali naše roľníctvo a premenili obilné lány na spustnutú step. Na oltár solidarity s Ukrajinou sme už obetovali príliš veľa. Zničiť slovenské poľnohospodárstvo. ožobračiť náš vidiek-to by už bolo naše vlastné nenapraviteľné a fatálne sebaobetovanie.

Nielen nadávky ale aj klamstvá – stand-up humor z dielne Denníka N pokračuje

16.06.2024

Denník N uverejnil správu, že SR ani tretia agentúra – Moody´s nezhoršila rating. Ponechala nám A2, . „no s negatívnym výhľadom“. Normálny človek by si myslel, že nám agentúra rating ponechala ale výhľad zhoršila. Ono je to však inak, – agentúra nám nechala presne taký rating i presne taký výhľad, ako sme mali – teda A2 s negatívnym [...]

…“a tiež atentát na predsedu vlády“

14.06.2024

Tento skromný vetný prílepok venovala odchádzajúca prezidentka Slovenskej republiky najbeštiálnejšiemu politického zločinu, aký sa kedy stal v novodobej slovenskej histórii. Prezidentkin prílepok bol k čomusi, čo nemalo a nemá s politickým atentátom žiadnu politickú relevanciu. Ide tu o prílepok k pripomienke útoku mladého človeka / indoktrinovaného vplyvmi zo [...]

Strýko George vybaví: z Mgr. Čaputovej profesorka – alebo príležitostná STAND-UPistka ?

13.06.2024

Tak sme sa konečne dozvedeli, kam bude odložená pani Zuzana Čaputová. Svoje ďalšie uplatnenie minimálne na 15 rokov /toľko jej chýba do dôchodku/ vraj nájde v akademickej sfére. -Uľavilo sa mi, -mohlo to byť aj horšie… Onedlho budeme svedkami úkazu, aký sa pro-západne orientovaným politikom mimo služby /napr. I. Radičovej/ stáva pomerne často. Budeme svedkami [...]

Emmanuel Macron,

Vo Francúzsku sa začala kampaň pred predčasnými parlamentnými voľbami

17.06.2024 10:48

Prvé kolo volieb sa bude konať 30. júna. Rozhodujúce druhé kolo je naplánované na 7. júla.

Tusk

Plánovanie atentátov a sabotáži v Poľsku: obžalovaní ruskí špióni zmizli

17.06.2024 10:30

Poľský súd vlani v decembri odsúdil 14 zo 16 cudzincov obžalovaných z účasti na príprave sabotážnych akcií na poľskom území.

Tropické teploty v Bratislave

Prichádzajú trópy. Vyberajte sandále a opaľovacie krémy. Úľava? V nedohľadne

17.06.2024 10:18

Hydrometeorologický ústav avizuje v tomto týždni na Slovensku výrazné oteplenie.

Stoltenberg

NATO zvažuje uviesť jadrové zbrane do stavu pohotovosti. Reaguje na rastúce hrozby

17.06.2024 10:09

Komunikácia v tejto otázke pomáha vyslať priamy odkaz o tom, že NATO je alianciou, ktorá disponuje jadrovými zbraňami a používa ich ako odstrašujúci prostriedok.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 441
Celková čítanosť: 2060193x
Priemerná čítanosť článkov: 4672x

Autor blogu

Kategórie