Založ si blog

Sloboda slova sa zase vyfarbila

Správca slobody slova stiahol z obehu dva články, ktoré mali kriticky hodnotili včerajšiu smutnú udalosť, ktorá sa odohrala v jednom paláci na Hodžovom námestí v Bratislave. Panička v zelenom kabátiku /čo tak úžasne ladil so zeleným svetrom pánka, ktorý za ňou v predvečer sabatu priletel/ sa asi urazila a poslala správcovi slobody slova citlivý befél.

Ďalší argument preto, aby na Hodžovom námestí bola obnovená časomiera, ktorá odpočítava nedobrým prezidentom čas ich smutného panovania.

Dnes by na časomiere svietilo číslo medzi 176 až 282. – Nula na časomiere sa blíži. Slováci to už vydržia.

Nielen nadávky ale aj klamstvá – stand-up humor z dielne Denníka N pokračuje

16.06.2024

Denník N uverejnil správu, že SR ani tretia agentúra – Moody´s nezhoršila rating. Ponechala nám A2, . „no s negatívnym výhľadom“. Normálny človek by si myslel, že nám agentúra rating ponechala ale výhľad zhoršila. Ono je to však inak, – agentúra nám nechala presne taký rating i presne taký výhľad, ako sme mali – teda A2 s negatívnym [...]

…“a tiež atentát na predsedu vlády“

14.06.2024

Tento skromný vetný prílepok venovala odchádzajúca prezidentka Slovenskej republiky najbeštiálnejšiemu politického zločinu, aký sa kedy stal v novodobej slovenskej histórii. Prezidentkin prílepok bol k čomusi, čo nemalo a nemá s politickým atentátom žiadnu politickú relevanciu. Ide tu o prílepok k pripomienke útoku mladého človeka / indoktrinovaného vplyvmi zo [...]

Strýko George vybaví: z Mgr. Čaputovej profesorka – alebo príležitostná STAND-UPistka ?

13.06.2024

Tak sme sa konečne dozvedeli, kam bude odložená pani Zuzana Čaputová. Svoje ďalšie uplatnenie minimálne na 15 rokov /toľko jej chýba do dôchodku/ vraj nájde v akademickej sfére. -Uľavilo sa mi, -mohlo to byť aj horšie… Onedlho budeme svedkami úkazu, aký sa pro-západne orientovaným politikom mimo služby /napr. I. Radičovej/ stáva pomerne často. Budeme svedkami [...]

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

grécko, Mosley

V Grécku našli ďalšieho mŕtveho turistu, po troch nezvestných pátrajú

17.06.2024 11:37

Je to najnovší prípad z ostatnej série zmiznutí a úmrtí turistov na gréckych ostrovoch. Niektorí, ak nie všetci, sa vydali na turistiku v horúčavách.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 441
Celková čítanosť: 2060285x
Priemerná čítanosť článkov: 4672x

Autor blogu

Kategórie