Založ si blog

V Pravde bloguje četbot

Za pár minút dokáže vyprodukovať text na akúkoľvek tému, Najčastejšie sa opiera o tzv. motivačné knihy z oblasti riadenia kariéry, finančného hospodárenia a vzťahu vedúcich a podriadených. Často ho však kŕmia aj textami z populárnej psychologickej a psychohygienickej literatúry o IQ a kretivite, šťastí, duchovnom rozvoji a vytváraní vnútornej pohody.

Články sa niekedy striedajú v minútových intervaloch, vytláčajúc z titulky predchádzajúce, ktoré tak neraz otvorilo sotva 5-6 čitateľov. Spočiatku mal četbot solídnu čítanosť aj okolo 1000. Teraz je už drvivej väčšine čitateľov jasné, o čo ide. Alebo aj nie, ale čítať stále inak namixované hlúposti – to je po čase nuda. Četbot sa ale kvôli čitateľskému nezáujmu neuráža. Publikuje „ako stroj“ ďalej.

Za četbotom je samozrejme človek resp. ľudia. Tí četbot využívajú na zasypanie nepríjemných článkov hlušinou z produkcie četbotu. Četbot publikuje svoj „príspevok“ spravidla štvrťhodinu po nejakom ideologicky nežiadúcom a nepríjemnom článku. Má za úlohu zatlačiť ho do úzadia. Predné pozície spomedzi prezentovaných článkov sú v poslednom čase vyárendované pre četbot. Akonáhle klesá v časovom poradí do úzadia, už sa objavuje nový četbot. Atakďalej dokola.

Administrátor rubriky blogov nie je hlúpy. Dávno vie, že v jeho revíri šarapatí četbot. Zrejme by aj zakročil a „dávno ho zrušil“, no asi má príkaz tváriť sa, že sa nič nedeje. V podstate sa naozaj nič nedeje. Články namiešané umelou inteligenciou s výnimkou pár nezorientovaných nováčikov už nikto neotvára. Pre blogerov nepredstavujú žiadnu intelektuálnu konkurenciu. Jediný, kto by mohol mať problém je Pravda. Ak by sa medzi blogermi objavili dvaja-traja ďalší takýto četbotoví táraji, bola by rubrika blogov už nepoužiteľná. Na čitateľov by pôsobila odpudivo. Pravda by prišla o /dovolím si povedať/ štvrtinu-tretinu čitateľov, ktorí Pravdu otvárajú iba kvôli blogovisku a svojim obľúbeným blogerom. Ak by produkcie takýchto blogerov zasypala hlušina falošných blogov, stratili by čitatelia, blogeri a diskutéri /možno aj trolovia/ chuť a z Pravdy odišli, napríklad do Hlavných správ.

Pravda by stratila, čitatelia a blogeri by stratili. Jediní, kto by získali, by boli isté špeciálne pracoviská boja s „dezinformáciami“, hoaxami, konšpiráciami a pod. Ale ani oni vlastne nie na dlho. Onedlho by podobne ako trolovia privyrábajúci si na blogovisku Pravdy stratili zdroj svojho živobytia. Ale vlastne ani to nie nadlho. Lebo na tomto špinavom súčasnom svete si špina nové uplatnenie vždy rýchlo nájde. O špinu a špiny je dnes veľký záujem.

Piaty pokus o likvidáciu Fica a spol.

17.07.2024

Geopolitické centrum spravujúce momentálne aj priestor SR sa v pomerne krátkom čase znovu pokúša zbaviť tŕňa v päte, – zbaviť sa vlády R.Fica a spol. Domáci „slovenskí“ aktivisti tohto centra idú naplno už dva roky, aby sa zavďačili svojim chlebodarcom. No napriek nemalým zdrojom sa im akosi nedarí. Fico a spol. napriek úsiliu progresívno-liberálnych [...]

Uhlerová uhla od ľavice k progresívcom: koľko odborárov s ňou súhlasí ?

14.07.2024

Predsedníčka KOZ Monika Uhlerová sa pred troma dňami v podkaste Denníka N dala počuť, že ona osobne je progresívna liberálka a nie ako jej predchodcovia na čele odborárov – ľavičiari a sociálni demokrati. Uhlerová tvrdo napadla zámer Smeru SSD postaviť v SR hrádzu progresivizmu. Byť proti progresivizmu je podľa Uhlerovej byť proti pokroku a sociálnej rovnosti. Byť za [...]

Opozícia spustila starú ošúchanú platňu o trestnom zákone

11.07.2024

Podľa Šimečkovcov a Grohlingovcov sú vládne strany Smer, Hlas a SNS babráci, lebo už po neviemkoľký raz musia prerábať trestný zákon /ďalej TZ/. Áno, pôvodný návrh novely TZ bol v NRSR predkladateľom upravovaný, lebo sa koalícia rozhodla vyhnúť sa konfrontácie s EK pri otázke právneho štátu. Potom bol pôvodný návrh upravený ešte raz, aby sa zastavila hystéria vo [...]

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 450
Celková čítanosť: 2108087x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie