Založ si blog

Mikulec je večný !

Dalo sa to čakať. Mikulca súčasná stále vládna koalícia podržala. Mikulec je večný lebo súčasná vládna koalícia stále ešte funguje. Do konca septembra perfektne funguje. V detailoch ako je schvaľovanie zákonov a v Pláne obnovy to možno vyzerá , že nie ale to je iba handrkovanie sa o peniaze do poslednej chvíle. To je iba taká hra, v ktorej sa napokon kumpáni vždy ako tak dohodnú.

V čom sa ale súčasná stále vládna koalícia zhodne na 100%, to je prenasledovanie opozície, -samozrejme tej ozajstnej, nie hranej. Symbolom kriminalizácie opozície do posledného dňa, do 30.septembra je Mikulec. Preto keby sa aj čo dialo, keby na svetlo božie vyšli akékoľvek jeho zlyhania, činy a zločiny, – Mikulec nepadne. Mikulec je „večný“. Jeho osoba je symbolom vládnutia tejto vládnej koalície. Pozrite sa na neho, na jeho tvár, na jeho vyjadrovacie zručnosti a myšlienkové pochody…no je to jednoducho jemný vzdelaný a preduchovnený človek. Je to dobrák, je to oslava človečenstva v rýdzej podobe. Je to vrchol dokonalosti matky prirody. Preto si ho Matovič vybral, preto za neho Mikulec kope a bude mu verný do poslednej chvíle.

A všetky tie útoky proti nemu ? To sú iba zlomyseľné informačné hry, komploty, nezákonné útoky na neho ako toho najverejnejšieho zo všetkých verejných činiteľov. V pozadí útokov je samozrejme Smer SSD a Hlas SD. Veď SBÚ je predsa iba nástroj sociálnych demokratov a Beluský, ktorý ako predseda výboru vytiahol najnovšiu „intrigu“ proti Mikulcovi je predsa dačo ešte horšie-je to nácek, fašista. -Nuž a takíto ľudia, čo donedávna údajne okrádali SR o miliardy eur každý deň ,- takíto ľavicovo-národniarski vyvrheli nám tu chceli diskreditovať, dať dolu nášho skvelého milovaného Mikulca ? – Naivisti …

-Nie, nikdy neprejdú. Nášho skvelého ministra Mikulca si ubránime. A tak sa aj my zachránime. Lebo my- Matovičovci-Krupovci-Hegerovici-Hamranovci-Lipšicovci-Čurilovci sme ešte tu. Sme stále silní – bez ohľadu na to, aké stranícke ochranné sfarbenie momentálne používame. My sa tak ľahko nevzdáme. – Čo myslíte, prečo inokedy tak akčná Čaputová už dávno nekonala ? Čo myslíte, prečo tie veci okolo Mikulca tak veľavravne dôkladne študuje ? Čo myslíte, prečo – vy naivní malí „myslitelia“ ? Vy romantici, vy idealisti-stále ste sa nepoučili ?

-Slováci, daromné sú vaše nádeje. Mikulec a Lipšic sú veční ! Možno sa onedlho prezlečú do iných tričiek. Ale sú tu a budú tu. Pokiaľ bude v cudzine potreba, aby boli -tak tu budú. Forever !

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

medveď

V katastri obce Kľačno sa medveď hnedý dobýjal do kurína

19.05.2024 14:13

Zásahový tím medveďa monitoruje. Polícia vyzvala občanov o opatrnosť.

KDR vojaci kongo

Ozbrojené sily Konžskej demokratickej republiky zmarili pokus o štátny prevrat

19.05.2024 14:02

K pokusu o prevrat tak došlo uprostred krízy, ktorá zasiahla vládnucu stranu prezidenta Tshisekediho v súvislosti s voľbami do vedenia parlamentu.

súd, fico, atentát, cintula, šts

NAKA obvinila tri osoby za schvaľovanie konania útočníka v Handlovej

19.05.2024 13:16

Aktuálne sú v cele policajného zaistenia, o ďalšom postupe rozhodne prokurátor.

maďarsko, loď, dunaj

Na Dunaji sa zrazil čln s loďou. Hlásia najmenej dve obete a päť nezvestných

19.05.2024 12:11

Polícia začala trestné konanie voči neznámemu páchateľovi pre podozrenie z ohrozenia vodnej dopravy a usmrtenia viacerých osôb.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2009749x
Priemerná čítanosť článkov: 4674x

Autor blogu

Kategórie