Založ si blog

Vagina z Charlie Hebdo je aj naša hanba

Vaginálne rasistické oplzlosti časopisu Charlie Hebdo boli nedávno publikované vo francúzskom „nezávislom“ časopise. Oficiálne sa vraj netýkajú postoja francúzskej vlády, Francúzska a už vôbec nie Slovenska. – Omyl. Bohužiaľ týkajú. A veľmi citeľne. Po prvé, francúzska vládna moc ale aj EU je zodpovedná za zákony, ktoré vo Francúzsku a EU umožňujú mimoriadne brutálne urážať ľudí s moslimským náboženským presvedčením a ľudí iránskej národnosti. Po druhé, Francúzi ako národ umožňujú svojim záujmom o odporný mediálny odpad – inzerovaním či kúpou výtlačkov, – aby Charlie Hebdo fungovalo a prosperovalo. Na a po tretie, iba naivný človek nevidí tajnú politickú podporu, ktorú Charlie Hebdo dostáva od mocenských štruktúr Západu. Iba hlupák nepredpokladá, že od vlády Francúzska ale aj iných krajín EU nedostáva Charlie Hebdo aj podporu bezpečnostnú, informačnú a nepriamo aj dotačnú, finančnú.

No a keď sme pri tých iných krajinách EU, – sme už aj pri Slovensku. Slovenské mocenské štruktúry,- previazané, vytvorené, riadené a kontrolované Západom – prispievajú na akcie Charlie Hebdo napr. už tým, že sa vaginálne protimoslimské a protiiránske oplzlosti dostali aj na stránky slovenských médií. Nepochybujme o tom, že ak by sa vyskytla súvislosť nejakého iránskeho protestu proti Charlie Hebdo so Slovenskom, naše bezpečnostné a informačné služby by konali. Naháňali by aj po Slovensku „teroristov“ či „moslimských extrémistov“, de facto by ale bránili vykonávateľov oplzlostí z Charlie Hebdo.

Nemajme ilúzie, že najnovší útok Francúzov z Charlie Hebdo je iba náhodne časovo spojený so súčasným postojom Iránu vo vojne Západu proti Rusku. Iránci Rusom vo vojne citeľne pomohli dodávkami lacných ale veľmi účinných dronov. A kedže nič nedbajú na protesty Západu a rozširujú spojenectvo s Ruskom aj v oblasti leteckej a raketovej techniky, začala sa ofenzíva Západu proti islamskej šiítskej republike. V jej rámci aj ofenzíva dezinformačná, nepriateľsky propagandistická. Darmo sa Francúzsko vyhovára na nezávislosť tlače-každý vie, ako to s tou nezávislosťou tlače na Západe /vrátane SR/ v skutočnosti je. Iránci preto celkom oprávnene odpovedali na nechutný útok Francúzov zavretím francúzskych kultúrno-výskumných aktivít v Iráne.

Vaginálne oplzlosti Charlie Hebdo nevznikli v redakcii tohto plátku. Vznikli na pracoviskách francúzskej a predtým možno americkej tajnej služby a boli odkývnuté v Elyzejskom paláci. Macron a jeho suita nie je možno duchovným otcom urážlivého útoku na Irán a na šiítsky islam /otec je iste až za Atlantikom/ , no je jeho usilovným vykonávateľom. Darmo sa pritom bude Západ oháňať uličníckou praxou Charlie Hebdo, spočívajúcou v útokoch aj na iné, aj na francúzske či iné západné autority.

Áno, tu a tam sa zjavia aj karikatúry na francúzskych či západných politikov,- no sú cudné, jemné a alibizmus z nich priam kričí. Kedy bola v Charlie Hebdo karikatúra bývalej kráľovnej Alžbety, ako s prepáčením umiera na tróne, alebo Bidena ako v roztržitosti pije zo záchodovej misy ? O miere kritičnosti a možnostiach karikovania našej zlatovlásky z prezidentského paláca -nie v Charlie Hebdo ale iba na obyčajnom slovenskom blogu, ani nehovoriac.

Raz darmo, u nás sú posvätní iba Židia, Biden, anglická kráľovná, Uršuľa Lajnová, Olaf Scholz…a samozrejme pani Čaputová, rabín Maier, Soros, Cigáni, gayovia a lesbičky a americký veľvyslanec. O nich nesmie byť žiadna karikatúra. Ostatok možno veselo zosmiešňovať a urážať. Najmä Kotlebu, Danka, Blahu, Fica, V.Orbána, V.Putina… no a samozrejme aj najvyšších iránskych duchovných a politických činiteľov. My na Západe sme totiž výkvet ľudskej civilizácie. My sme na svet neprišli z vaginy, -ale počali sme z ducha svätého. Z ducha vraždeného egoizmu, konzumizmu a bezhraničnej ľudskej chamtivosti. Amen.

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1973641x
Priemerná čítanosť článkov: 4677x

Autor blogu

Kategórie