Založ si blog

„Hnusný ficovský oligarcha“ Fiľo šarapatí na Horehrone

Médiami a súčasnou vládou istý čas veľmi preklínaný ficovský oligarcha Fiľo si nedá pokoj. Zase robí neplechu. Tentokrát nie v oblasti humanitárnych aktivít, ale v odbore, ktorému sa venuje celý život. Teda pri organizovaní celulózensko-papierenského priemyslu. Prostredníctvom svojej investičnej spoločnosti resp. harmaneckej papierne rozšíruje výrobu v jej breznianskej pobočke.

Šarapatenie ficovského oligarchu Fiľa v Brezne a následne aj v ďalšej lokalite na Horehroní spôsobí, že niekoľko stoviek obyvateľov tamojšej hladovej doliny získa konečne stabilné zamestnanie. A aby toho šarapatenia nebolo dosť, Fiľov projekt je nielen ekonomicky zaujímavý, sociálne prínosný ale tiež EKOLOGICKÝ. Rozšíri kapacitu výroby papierových vreciek, ktoré by mali nahradiť výrobu a používanie mikroténových vreciek a vreciek z podobných umelých materiálov. Na výrobu vreciek sa bude používať aj recyklovaný papier. – Bum, ďalšia Fiľova prskavka do tváre bojovníkov proti Ficovým oligarchom. – A ako bonus ešte jedna prskavka: v objekte breznianskej investície bude fungovať aj solárna výroba elektrickej energie s výkonom pol megawattu.

Mimochodom, v neďalekej Podbrezovej sa cestou získanina čiastočnej energetickej sebestačnosti vydal aj ďalší ficovský oligarcha, majiteľ železiarní Soták. Deklaroval vybudovanie solárnej elektrárne v areáli železiarní, ktorá bude najväčšia na Slovensku. Soták je vo svojich projektoch taký „arogantný“, že to už dokonca zasahuje aj do športu a ohrozuje neohroziteľné postavenie futbalistov z hlavného mesta.

Očakávam, že chrabrí muži z lipšicovsko-mikulcovskej NAKA a ŠP, podporovaní „investigatívcami“ z Denník N, Sme či aktualít zamerajú svoju pozornosť na toto šarapetenie ficovských oligarchov . A že budú poctivo hľadať a hľadať, – až napokon v uvedených podnikateľských zámeroch nájdu predsa len aspoň malý tieň podozrenia z korupčnej a inej nekalej činnosti. Aspoň taký, čo postačí na začiatok vyšetrovania a jeho následnú bombastickú medializáciu.

-Postačí napríklad aj čosi také, ako včerajší televízny šot, na ktorom Matovič ukazuje kúsok poľa, kde už mal v súčasnosti stáť ovocný sad-ale nestojí. Prečo ? Samozrejme kvôli podvodom minulej vlády, samozrejme kvôli korupcii. Neúspešný realizátor ovocného sadu nech sa len nevyhovára na covid a súčasnú krízu. Na tú sa má nárok vyhovárať pri vysvetľovaní svojich neúspechov iba Matovič. Ostatní, najmä tí, čo dostali dotácie ešte za minulej vlády, sú raz a navždy iba „ficovskí“ podvodníci a korupčníci. A basta !

Takže, pán Fiľo, netešte sa. Nepochybujte, že sa už do pohybu nedala nejaká tá malá skupinka vyšetrovateľov a investigatívcov, ktorá vám ten váš dobrý úmysel riadne osolí. No veď vy to už dávno poznáte…

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1966004x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie