Založ si blog

Čaputová na mítingu Smeru s prejavom, Cigániková v smeráckej zástave …

Ak by sa vrahovi zo Zámockej podarilo zastihnúť premiéra Hegera pred miestom jeho bydliska, nemusela sa tragédia LGBTI komunity vôbec stať. A následne sa mohli v Bratislave konať úplne iné smútočné mítingy a protestné pochody. Predpokladáme, že by sa prezidentka všetkých občanov Čaputová správala konzistentne a prišla na smútočnú tryznu OLaNO kondolovať predsedovi OLaNO pánovi Matovičovi.

Ak by vrah zo Zámockej zastihol pred jeho bydliskom iného politika, podstatne menej stráženého, napríklad Roberta Fica, aj tu predpokladám, že by sa prezidentka všetkých občanov správala rovnako konzistentne. Na smútočných mítingoch a protestných pochodoch Smeru SD by sa Čaputová iste zúčastnila. A nepochybujem, že by sa na nich zúčastnila aj veľká bojovníčka proti nespravodlivosti a násiliu, – pani Bittó Cigániková. Iste by tam prišla odetá v smeráckej zástave. Hlasno by sa dožadovala zákonnej úpravy ochrany opozičných politikov, najmä ľavicovo a národne orientovaných.

Pozor, toto nie je žiadna neúcta voči obetiam brutálnej vraždy dvoch mladých ľudí na Zámockej. Toto nie je ani nejaká kritika pochopiteľných spontánnych prejavov solidarity s príslušníkmi LGBTI komunity. Toto je len malé upozornenie na to, do akých absurdných polôh nás môže zaviesť politizácia tragických udalostí. Ak príliš rýchlo zovšeobecňujeme, strácame dôstojnosť a cit pre mieru.

Piaty pokus o likvidáciu Fica a spol.

17.07.2024

Geopolitické centrum spravujúce momentálne aj priestor SR sa v pomerne krátkom čase znovu pokúša zbaviť tŕňa v päte, – zbaviť sa vlády R.Fica a spol. Domáci „slovenskí“ aktivisti tohto centra idú naplno už dva roky, aby sa zavďačili svojim chlebodarcom. No napriek nemalým zdrojom sa im akosi nedarí. Fico a spol. napriek úsiliu progresívno-liberálnych [...]

Uhlerová uhla od ľavice k progresívcom: koľko odborárov s ňou súhlasí ?

14.07.2024

Predsedníčka KOZ Monika Uhlerová sa pred troma dňami v podkaste Denníka N dala počuť, že ona osobne je progresívna liberálka a nie ako jej predchodcovia na čele odborárov – ľavičiari a sociálni demokrati. Uhlerová tvrdo napadla zámer Smeru SSD postaviť v SR hrádzu progresivizmu. Byť proti progresivizmu je podľa Uhlerovej byť proti pokroku a sociálnej rovnosti. Byť za [...]

Opozícia spustila starú ošúchanú platňu o trestnom zákone

11.07.2024

Podľa Šimečkovcov a Grohlingovcov sú vládne strany Smer, Hlas a SNS babráci, lebo už po neviemkoľký raz musia prerábať trestný zákon /ďalej TZ/. Áno, pôvodný návrh novely TZ bol v NRSR predkladateľom upravovaný, lebo sa koalícia rozhodla vyhnúť sa konfrontácie s EK pri otázke právneho štátu. Potom bol pôvodný návrh upravený ešte raz, aby sa zastavila hystéria vo [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 450
Celková čítanosť: 2108136x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie