Založ si blog

Matovič aj tak povedal o novinároch a Čaputovej pravdu

Blázni a deti občas hovoria pravdu. Matovič nie je blázon, – a ak tak, iba tak trošku,- ale pravdu povedal úplnú.

Ja viem, že sa to novinárom nepáči, keď na nich Matovič povie pravdu, ale oni sú naozaj takí. Nie všetci, ale mnohí. Najviac dnes na Matoviča robia poľovačku tí novinári, čo ho v minulosti najviac velebili. Lebo v záujme odstránenia Fica im bol aj Matovič dobrý. Teraz už Fico nehrozí,-všetko sa chystá pre návrat Petríčka cukríčka,-za pomoci Sulíka a PS /Čaputová, Šimečka/ príp. KDH /Dzurinda, Majerský/. Černoch Matovič urobil svoju prácu, černoch Matovič môže odísť…

Ja viem, že prezidentská kancelária intervenuje, ak jej referentíkovia uvidia niekde o Čaputovej niečo neprístojné. Ale darmo sa jedujú. V prípade Čaputovej má Matovič pravdu. Čaputová nehrá na rovinu. V prípade Matoviča rokovala za jeho chrbtom s jeho vládnymi partnermi. V prípade opozície zmarila dve referendá. Využila nepriamu cestu-dala ich odmietnuť Ústavnému súdu, do ktorého si pred asi 2 rokmi navolila väčšinu ľudí s jej pohľadom na svet. Čaputovej ľudia na ÚS to teda urobili za ňu.

Matovič by mal z vlády odísť. Ale iba vcelku,- keď odíde celá vláda. A keď budú nasledovať predčasné parlamentné voľby. Odísť by mala aj Čaputová. Zanedlho aj to bude. Čo nebude,- to určite nebude druhý prezidentský mandát pre ňu.

Slováci sa dajú tu a tam oklamať. Ale pomaly sa už spamätávajú. Svedčia o tom aj výsledky dnes publikovaného prieskumu Focusu. Podľa neho by mala koalícia Smer/SNS + Republika + Hlas vysoko nad 80 poslancov. Pravdepodobne ústavnú väčšinu.

Takže tak, páni urazení novinári a pani citlivo vnímajúca / najmä citlivo ba až precitlivene vnímajúca kritiku svojej práce a svojej osoby / pani Čaputová. Všetkého do času !

PS: Nikdy som si nemyslel, že budem na Matoviča písať tak trochu pochvalné články. Nikdy som si nemyslel, že mi ich za vlády Matoviča budú skrývať pred verejnosťou. – A aha, už je to tu ! Človek nevychádza z údivu tuším až do smrti.

Čierna kampaň akéhosi p… proti Pellegrinimu /s požehnaním tohto portála/ pokračuje

27.03.2024

Nick p… porušuje pravidlá blogovania v každom svojom „príspevku“. V každom svojom pamflete, v ktorom sa dostáva do rozporu so zákonom. Po prvom kole vydal vyhlásenie, že do vyhlásenia výsledkov 2.kola volieb prezidenta zmĺkne. No on a jeho pán to napokon vydržal asi tri-štyri dni a dnes znovu nastúpil do proti-pellegrinovského útoku. V plnej sile svojej [...]

Heslá do kampane pre pána Korčoka !

25.03.2024

Tento portál miznutím intelektovo náročnejších článkov sklzáva na úroveň nástenky pre pánov ladislavov a spol. Pokúsim sa začleniť do tejto kvalitatívnej komunity a ponúkam aj ja niekoľko sprostostí do foroty. Ponúkam touto cestou zadarmo pánovi Korčokovi na použitie v jeho predvolebnej kampani zopár iste veľmi užitočných hesiel: Korčok nie je ani ryba, ani tchorčok [...]

„Oslobodiť Kočnera a Zsuzsovú – veď oni nevraždili -to Marček !“

25.03.2024

Čudujem sa, že sa na tomto portáli neobjavil článok s touto požiadavkou. Lebo veď články, podľa ktorých údajní „islamisti“ biedni koziari z Tadžikistanu,- sú jediní a definitívni páchatelia 150 vrážd v hale Crocus sa tu len tak množia. Zlí Rusi vraj hľadajú za tadžickými islamistami stále nejakú „ukrajinskú stopu“. Stále vraj konšpirujú, [...]

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 408
Celková čítanosť: 1927737x
Priemerná čítanosť článkov: 4725x

Autor blogu

Kategórie