Založ si blog

Matovič povedal o Čaputovej a novinároch pravdu

Hovorí sa, že deti a blázni hovoria pravdu. Nie je to vždy tak, ale tu a tam áno. Napríklad v prípade poloblázna Matoviča. Ten naposledy v parlamente povedal neodškriepiteľnú pravdu. Áno, veľká väčšina „novinárov“ v televíziách a rádiách, na internete a printových médiách sa správajú tak, ako povedal Matovič-sú to fašistickí novinári. Alebo povedané slovami opozičného vodcu Fica, správajú sa ako „protislovenské mediálne prostitútky“. Alebo ako poľovnícke psi. Majitelia médií ich nahuckajú na neželaného politika – a oni už brešú, sekajú, trhajú. Neraz to robia na tých istých politikoch, ktorí boli ešte nedávno ich miláčikmi. Respektíve miláčikmi ich pánov. Zažil to už Mečiar, zažil to Fico a teraz to zažíva Matovič. Od hossana k ukrižuj ho v pseudo-slovenských hanopisových plátkoch nikdy nie je príliš ďaleko.

No a Čaputová ? Matovič a opozične naladený slovenský volič má s ňou rovnaké skúsenosti. Aj keď sa v jej politická zákernosť ako základná črta jej politickej osobnosti prejavila v inej situácii u Matoviča a v inej u opozične naladených občanov. Pokiaľ ide o Matoviča, Čaputovej tento pán od začiatku nesedel. Nie kvôli polobláznivým rozhodnutiam, nie kvôli zneužívaniu polície na kriminalizáciu opozície, -ale kvôli tomu, že miesto OLaNO chcela vo vláde jej milované Progresívne Slovensko, ktorého bola onehdy podpredsedníčkou. A tak Čaputová kde mohla, za chrbtom Matoviča intrigovala a intriguje dodnes. Bola by najradšej, keby z vlády vypadol a keby ho mohla nahradiť „odborníkmi“ zo svojho politického košiara.

Slovenskej opozícii prekáža iný prípad Čaputovej zákerností. Je spojený s dvojnásobným zmarením referenda o predčasných voľbách. V čom je jej zákernosť ? Nuž najprv si do Ústavného súdu povyberala väčšinu ľudí s jej blízkym politickým videním a potom bez ostychu týmto de facto svojim ľuďom dala posudzovať a zamietať tie návrhy, ktoré by ona sama otvorene odmietnuť nemohla a z propagandistických dôvodov ani nechcela.

Čaputovou nanominovaná väčšina Ústavného súdu je ten istý prípad právnickej spravodlivosti, ako je obdobný ústavný súd v USA. Ten si na svoj konzervatívny vkus nanominoval bývalý konzervatívny prezident Trump. Koľkože to vtedy bolo kriku-aj v našich liberálnych kaviarňach, keď to urobil-ale keď to isté urobila liberálka Čaputová v SR, zostalo v médiách ticho, tichúčko…-Áno, zákernosť, obyčajná zákernosť.

Zákernosťou je však aj to, keď Matoviča za jeho vulgárnosť kritizuje extrémne liberálny až fašizoidný /navyše evidentne nie príliš erudovaný/ „politológ“. Matovič na „morálne zrúdy“ medzi politológmi zabudol. Takže ho aj touto cestou dopĺňame.

Aby nedošlo k omylu,-pán Matovič naozaj do vlády nepatrí. Nepatrí ani do politického a spoločenského života. Patrí kamsi inde…Ibaže do vlády nepatrí ani Sulík, ani Remišová, ani Mikulec, ani Kolíková, ani Naď, ani Korčok…Celá súčasná vláda do slovenskej vlády NEPATRÍ. Celá vládna koalícia – myslím tá pôvodná i tá ohryzená dnešná, – do politiky a na verejnosť nepatrí. Ak to naše médiá nevidia a útočia ako na zástupného fackovacieho panáka iba na MATOVIČA, potom ani oni nepatria do slovenského spoločensko-komunikačného priestoru.

Takže ak už v utorok odvolať, -tak kompletne. Matoviča a celú vládu, celé vedenie NRSR, drvivú časť novinárov, politológov a pracovníkov podporných politických agentúr. Ak už čistiť Augiášov chliev tak kompletne. Od Hviezdoslavovho námestia cez Námestie Slobody, Hodžovo námestie až po Dubčekovo námestie. Žiada si to kompletnú očistu a radikálny geopolitický reset Slovenska. Odbaviť sa na jednom polobláznovi nestačí.

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1966066x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie