Založ si blog

Matovič aj tak povedal o novinároch a Čaputovej pravdu

Blázni a deti občas hovoria pravdu. Matovič nie je blázon, – a ak tak, iba tak trošku,- ale pravdu povedal úplnú.

Ja viem, že sa to novinárom nepáči, keď na nich Matovič povie pravdu, ale oni sú naozaj takí. Nie všetci, ale mnohí. Najviac dnes na Matoviča robia poľovačku tí novinári, čo ho v minulosti najviac velebili. Lebo v záujme odstránenia Fica im bol aj Matovič dobrý. Teraz už Fico nehrozí,-všetko sa chystá pre návrat Petríčka cukríčka,-za pomoci Sulíka a PS /Čaputová, Šimečka/ príp. KDH /Dzurinda, Majerský/. Černoch Matovič urobil svoju prácu, černoch Matovič môže odísť…

Ja viem, že prezidentská kancelária intervenuje, ak jej referentíkovia uvidia niekde o Čaputovej niečo neprístojné. Ale darmo sa jedujú. V prípade Čaputovej má Matovič pravdu. Čaputová nehrá na rovinu. V prípade Matoviča rokovala za jeho chrbtom s jeho vládnymi partnermi. V prípade opozície zmarila dve referendá. Využila nepriamu cestu-dala ich odmietnuť Ústavnému súdu, do ktorého si pred asi 2 rokmi navolila väčšinu ľudí s jej pohľadom na svet. Čaputovej ľudia na ÚS to teda urobili za ňu.

Matovič by mal z vlády odísť. Ale iba vcelku,- keď odíde celá vláda. A keď budú nasledovať predčasné parlamentné voľby. Odísť by mala aj Čaputová. Zanedlho aj to bude. Čo nebude,- to určite nebude druhý prezidentský mandát pre ňu.

Slováci sa dajú tu a tam oklamať. Ale pomaly sa už spamätávajú. Svedčia o tom aj výsledky dnes publikovaného prieskumu Focusu. Podľa neho by mala koalícia Smer/SNS + Republika + Hlas vysoko nad 80 poslancov. Pravdepodobne ústavnú väčšinu.

Takže tak, páni urazení novinári a pani citlivo vnímajúca / najmä citlivo ba až precitlivene vnímajúca kritiku svojej práce a svojej osoby / pani Čaputová. Všetkého do času !

PS: Nikdy som si nemyslel, že budem na Matoviča písať tak trochu pochvalné články. Nikdy som si nemyslel, že mi ich za vlády Matoviča budú skrývať pred verejnosťou. – A aha, už je to tu ! Človek nevychádza z údivu tuším až do smrti.

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 420
Celková čítanosť: 1967580x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie