Založ si blog

Vyhlásenie kyjevského ministra obrany by v SR cenzurovali

Mám isté skúsenosti s cenzormi v našich médiách. Vyhlasovať, že na Ukrajine nie je noj Dávida s Goliášom, nie je tam konflikt Ukrajiny s Ruskom ale predovšetkým je tam vojna USA a NATO proti Rusku by znamenalo vystaviť sa napospas svojvôli administrátorov, správcov, kontrolórov, – jednoducho cenzorov.

Minister obrany Ukrajiny Alexej Reznikov je mimo jurisdikcie slovenských cenzorov. Preto si slobodne môže povedať, čo chce. Preto ho nikto nesťahuje z obehu, keď vyhlási, že ukrajinské ozbrojené sily plnia v boji s Ruskom misiu NATO. Áno, plnia úlohy NATO. Podľa ukrajinského ministra obrany bojuje dnes Ukrajina proti Rusku v mene NATO.

Občania z krajín NATO získajú podľa Reznikova z víťazstva, z krvi a potu Ukrajincov v budúcnosti, po víťazstve nad Ruskom – lukratívne výhody. Občania NATO nemusia za ne v boji s Rusmi krvácať a umierať. Za nich krvácajú a umierajú Ukrajinci. Preto by podľa Reznikova malo byť samozrejmé, že občania z krajín NATO budú pracovať pri výrobe zbraní a munície pre ukrajinskú armádu a budú šetriť peniaze pre potreby ukrajinského štátu. Tak je to podľa Reznikova správne, tak to má byť.

Reznikovove slová o misii NATO na Ukrajine potvrdil dnes aj hlavný veliteľ ukrajinských OS, generál Zalužnyj. Ten vzhľadom na kriticky nepriaznivú situáciu banderovcov pri Bachmute a Soledare vyzval k sformovaniu elitného vojenského zoskupenia z tzv. zahraničných dobrovoľníkov a zahraničných poradcov z krajín NATO. – Zdá sa, že na splnenie misie NATO už zbrane NATO nestačia. Je zjavne nutná aj priama personálna účasť vojakov z krajín NATO, najmä z USA, Francúzska, Nemecka, Poľska, Pobaltia a pod.

Reznikovov morálny apel na občanov z krajín NATO si uvedomili vzorní rusofóbovia v redakcii aktualítsk a vyhlásili medzi svojimi čitateľmi zbierku finančných prostriedkov potrebných na zabezpečenie aspoň jedného bojového dronu pre ukrajinskú armádu. Banderofilné aktualitysk sú Ukrajine vzorovo nápomocné. Lebo tak je to podľa nich správne a tak to má byť. – Alebo nie ?

Moderátor Bielik ukázal, aký nezmysel je zmier medzi obeťou a zločincom

21.05.2024

Moderátor Bielik urobil experiment. Chcel si overiť, či je možné nejaké to zmierenie pri okrúhlom stole medzi opozíciou a koalíciou. No a vyšlo mu, že takéto zmierenie, ktoré sa rovná zmieru medzi obeťou a zločincom možné nie je. Vyšlo mu, že akékoľvek okrúhle stoly súčasného či budúceho prezidenta na túto tému sú nezmysel. Moderátor Bielik sa zbytočne namáhal. [...]

Zmierenie na Slovensku podľa Šimečku a Matoviča

20.05.2024

Z písačiek opozičných médií sa čoraz jasnejšie dá vidieť, o čo v súvislosti s atentátom na predsedu vlády SR opozícii ide. Čoraz zreteľnejšie sa dajú rozoznať požiadavky, za ktorých by opozičné strany Progresívne Slovensko, hnutie Slovensko a SaS boli ochotné pristúpiť na aspoň dočasný zmier s vládou. S istým zjednodušením zhrniem tieto požiadavky nasledovne: [...]

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Andrej Danko

Danko chce poznať čísla do médií. Nevieme, komu zavolať, ak o nás napíšete klamstvá, posťažoval sa

21.05.2024 16:10

Opäť vyhlásil, že dúfa, že štát bude schopný kontrolovať virtuálny priestor.

čaputová

Prezidentka Čaputová oceňuje uznesenie, ktorým NR SR odsúdila atentát na premiéra

21.05.2024 15:49

Poslanci tým podľa nej urobili potrebný a dôležitý krok k upokojeniu spoločenskej atmosféry.

Mi-8, ukrajinský vrtuľník, vojna na Ukrajine, bojová operácia, Kyjev, vojaci,

Moskva sa nepoteší: Zhabané ruské aktíva zaplatia zbrane a rekonštrukciu Ukrajiny, Slovensko súhlasilo

21.05.2024 15:05

Na zbrane by malo poputovať až deväťdesiat percent výnosov zo zmrazených ruských aktív.

lietadlo, Boeing 777

Smrť na palube Boeingu: lietadlo sa dostalo do silných turbulencií, viezlo takmer 240 ľudí

21.05.2024 14:10

V oblasti búrok v juhovýchodnej Ázii sa však dostalo do silných turbulencií a muselo núdzovo pristáť na medzinárodnom letisku Suvarnabhumi v Bangkoku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 432
Celková čítanosť: 2018788x
Priemerná čítanosť článkov: 4673x

Autor blogu

Kategórie